Γιάννης ΙωάννουΜε μοναδικό στόχο τη νίκη για να... «σβήσει» την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα των πλέι-οφ από την Ομόνοια και να παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή, ο Άρης κοντράρεται απόψε (18:00) με την ΑΕΚ στην «Αρένα».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα είναι μεγάλος, αλλά οι «πράσινοι» έχουν δείξει και στον αγώνα κυπέλλου απέναντι στην Ανόρθωση, πως δεν καταλαβαίνουν ούτε από αντιπάλους, ούτε από έδρες. Αρκεί να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, ακολουθώντας το πλάνο του Σπιλέφσκι και περιορίζοντας όσο γίνεται τα αβίαστα λάθη ειδικά στα μετόπισθεν που μπορούν να κοστίσουν ακριβά.
Ο Λευκορώσος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου και θα προσπαθήσει να τον κτυπήσει εκεί που πονάει, αλλά και να μην τον αφήσει να κάνει το παιχνίδι του, έχοντας ως στόχο να επιβάλει ο Άρης το δικό του ρυθμό και... νόμο στο ματς.
Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Μοντνόρ και Μπρόρσον, αλλά και οι τραυματίες Στρούτσκι και Μποάκι.
Πιθανή ενδεκάδα: Βανά, Γιαγκό, Ουρόσεβιτς, Μουσούντα, Καζού, Ζόκε, Νίκολιτς, Μαγιαμπέλα, Γκομίς, Κοκόριν, Μπέγκτσον.
Δείτε τι δήλωσε στο ΡΙΚ ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά το τέλος της αποψινής αναμέτρησης στο Stade de la Tuiliere με αντίπαλο τη Λωζάνη, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/11 @ 11:15
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.
04/11 @ 13:15
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Άρη Λεμεσού, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον Supersport 104 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ».
31/10 @ 19:21
Βρήκε δίχτυα μετά από ένα μήνα και κάτι ο Ανδρόνικος Κακουλλής.
31/10 @ 21:11
Τα στιγμιότυπα από τον αγώνα Άρης-Ακρίτας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.
31/10 @ 21:44
Οι δηλώσεις από τον προπονητή του Άρη, Άρτσιομ Ρατζκόφ μετά το ματς με τον Ακρίτα για την 9η αγωνιστική.
31/10 @ 18:54
Σε ρυθμούς Halloween μια μικρή φίλαθλος στον αγώνα Άρης-Ακρίτα στο στάδιο Αλφαμέγα.
BEST OF THEMASPORTS