Ο προπονητής της Μακάμπι, Ρόμπι Κιν, βρίσκεται στην Αθήνα για να δει το Ολυμπιακός - Βόλος πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία μερά μετά ο τεχνικός της ομάδας, Ρόμπι Κιν, βρίσκεται στην Ελλάδα όπου και θα πάει στο Γ. Καραϊσκάκης για να παρακολουθήσει το ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση την Πέμπτη.

Sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Μπάγερν Μονάχου vs Ρεάλ Μαδρίτης, vol. 27»: Το Clasico της Ευρώπης, επιστρέφει με πέντε μοναδικές στιγμές του! -ThemaSports
30/04 @ 18:03

«Μπάγερν Μονάχου vs Ρεάλ Μαδρίτης, vol. 27»: Το Clasico της Ευρώπης, επιστρέφει με πέντε μοναδικές στιγμές του!

Το ευρωπαϊκό Clasico είναι και πάλι εδώ! Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης έρχονται ξανά αντιμέτωπες (30/4, 22:00) και το BN Sports σας θυμίζει πέντε μοναδικές στιγμές που μας έχουν «χαρίσει» οι δύο ομάδες, στους μεταξύ τους αγώνες!

Οι «κανόνες» του Σλοτ: Οι δύο λόγοι που θα επιβάλλει ποινές στη Λίβερπουλ δίχως να... φωνάζει!-ThemaSports
30/04 @ 17:01

Οι «κανόνες» του Σλοτ: Οι δύο λόγοι που θα επιβάλλει ποινές στη Λίβερπουλ δίχως να... φωνάζει!

Δεν φωνάζει ποτέ. Δεν σηκώνει σε καμία περίπτωση τον τόνο της φωνής του. Εκτός αν κάποιος είναι ασυνεπής και δεν είναι στην ώρα του, σε δύο πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Έτσι λειτουργούσε ο Άρνε Σλοτ στην Ολλανδία, με τον ίδιο τρόπο επιθυμεί να πορευτεί και στη Λίβερπουλ!

Πάρντιου: Θέλει πρώην παίκτη του Πανιωνίου στον πάγκο της Μαν. Γιουνάιτεντ!-ThemaSports
30/04 @ 17:25

Πάρντιου: Θέλει πρώην παίκτη του Πανιωνίου στον πάγκο της Μαν. Γιουνάιτεντ!

Ο πρώην τεχνικός του Άρη, Άλαν Πάρντιου εξέφρασε την άποψη πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να προσλάβει στην τεχνική ηγεσία τον άλλοτε παίκτη της, αλλά και του Πανιωνίου, Μαρκ Ρόμπινς!

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί της Λέστερ για την επάνοδό της στην Premier League έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό!-ThemaSports
30/04 @ 15:13

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί της Λέστερ για την επάνοδό της στην Premier League έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό!

Έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό της στην Championship, η Λέστερ πανηγύρισε την επάνοδό της στην Premier, με τις «αλεπούδες» να στήνουν ένα μεγάλο πάρτι για την πρόκριση στα μεγάλα σαλόνια της χώρας!

Ο Elite Μάρκο Γκουίντα διαιτητής στο Άστον Βίλα-Ολυμπιακός-ThemaSports
30/04 @ 12:41

Ο Elite Μάρκο Γκουίντα διαιτητής στο Άστον Βίλα-Ολυμπιακός

Ο Ιταλός Μάρκο Γκουίντα, κατηγορίας Elite, ορίστηκε στο Άστον Βίλα-Ολυμπιακός. Ο Μάρκο Γκουίντα από την Ιταλία, διαιτητής κατηγορίας Elite, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό του Conference League ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Ολυμπιακό την Πέμπτη (22:00).

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: «Ας είμαι εγώ ο φάρος για να δείξουμε στο εξωτερικό, ότι υπάρχει και ο Κύπριος προπονητής στην αγορά»-ThemaSports
30/04 @ 11:16

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: «Ας είμαι εγώ ο φάρος για να δείξουμε στο εξωτερικό, ότι υπάρχει και ο Κύπριος προπονητής στην αγορά»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Κύπριος προπονητής, Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος οδήγησε την Στεάουα Βουκουρεστίου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ