Ο Νίκολα Γιόκιτς εκθείασε τους Βασίλη Σπανούλη και Μάικ Τζέιμς, με αφορμή ερώτηση που του έγινε μετά το παιχνίδι των Νάγκετς με τους Λέικερς!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Νίκολα Γιόκιτς έγινε μάρτυρας, αλλά και πρωταγωνιστής, στην ιστορική βραδιά του ΛεΜπρόν Τζέιμς, κατά την οποία ο «Βασιλιάς» έσπασε το φράγμα των 40.000 πόντων.
Μετά το παιχνίδι, ρωτήθηκε και για τους παίκτες που κατέχουν τρομερά ρεκόρ… και στη δική μας πλευρά του Ατλαντικού.
Η ερώτηση αφορούσε τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος χρειάζεται 12 πόντους για να ξεπεράσει τον Βασίλη Σπανούλη, στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague.
Ο Σέρβος μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τους δύο: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ρεκόρ να καταρρίψεις, ο Σπανούλης είναι ένας θρύλος. Ο Μάικ Τζέιμς ήταν στο Final 4 πέρυσι, ηγείται της ομάδας πολύ καλά και είναι αδίστακτος σκόρερ».
www.bnsports.gr
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/05 @ 10:15
Γνωστός ρεπόρτερ του ΝΒΑ εργάζεται στο ESPN υποστήριξε ότι πιθανός προορισμός του Γιάννη είναι οι Σέλτικς.
28/05 @ 08:42
Ο Τάιρις Χαλιμπέρτον έκανε μαγικά με 32 πόντους, 15 ασίστ και 12 ριμπάουντ, οδηγώντας τους Πέισερς σε νίκη με 130-121 επί των Νικς και το 3-1 στη σειρά.
24/05 @ 20:13
Οι περσινοί πρωταθλητές του ΝΒΑ, Μπόστον Σέλτικς, διεκδικούν ξανά τον τίτλο φέτος, με τον ανταγωνισμό να είναι καταιγιστικός.
24/05 @ 15:14
Η εμφάνιση του Μάικλ Τζόρνταν από τη σεζόν 1992-93 πουλήθηκε σε δημοπρασία για 2,6 εκατομμύρια δολάρια.
23/05 @ 14:18
Οι Τελικοί Περιφέρειας του NBA σχηματίστηκαν και είναι πιο απρόβλεπτοι από ποτέ. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι ο φετινός νικητής της λίγκας δεν θα είναι κάποιος που έχουμε... συνηθίσει!
26/05 @ 20:13
Ένα υπέροχο τατουάζ το οποίο απεικονίζει την πορεία της σπουδαίας καριέρας του, έκανε ο Ντουέιν Γουέιντ!
BEST OF THEMASPORTS