Τραγική ιστορία: Η τελευταία επιθυμία οπαδού δεν εκπληρώθηκε εξαιτίας των... χούλιγκαν
Ο Άγιαξ επικράτησε τελικά 2-0 της Χρόνινχεν μπροστά σε άδειες κερκίδες, καθώς ο μοναδικός οπαδός που είχε δικαίωμα να παρευρεθεί, δεν μπόρεσε να πάει.


Ο Πορτογάλος είναι δανεικός από την Ολλανδική, Ναϊμέγκεν, μέχρι το τέλος της σεζόν. Παράλληλα ο Απόλλωνας διατηρεί option αγοράς, την οποία μπορεί να ενεργοποιήσει το καλοκαίρι.
Ο Μάρκες μετρά μέχρι στιγμής με τους «γαλάζιους» της Λεμεσού, 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει 13 γκολ και έδωσε 2 ασιστ.
Δεδομένο ότι ο Απόλλωνας επιθυμεί την παραμονή του ποδοσφαιριστή για περισσότερα χρόνια, αφού απέδειξε ότι μπορεί να δώσει αρκετά. Βρίσκεται και σε πολύ καλή ηλικία, αφού είναι 25χρονών.
Θα παίξει ρόλο και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, για το αν θα προχωρήσει στην απόκτηση του ο Απόλλωνας, ενώ ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο είναι και το αν η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο στο τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις