Αντικαταστάθηκε ο διαιτητής... είχε ποζάρει με τη φανέλα της ομάδας του Μέσι!

Αντικαταστάθηκε ο διαιτητής... είχε ποζάρει με τη φανέλα της ομάδας του Μέσι!

Ο διαιτητής που είχε οριστεί να διευθύνει το παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι με την Ορλάντο Σίτι στο MLS αντικαταστάθηκε καθώς ήταν δηλωμένος οπαδός της ομάδας του Λιονέλ Μέσι.

Την απόφαση έλαβε η Οργάνωση Επαγγελματιών Διαιτητών, που αντικατέστησε τον Γκιλιέρμε Κερέτα ντι Λίμα με τον Χάιμε Ερέρα.

Κι αυτό διότι έγινε αντιληπτό ότι ο διαιτητής που είχε οριστεί αρχικά ήταν οπαδός της Ίντερ Μαϊάμι, καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στις οποίες φορούσε την φανέλα της ομάδας του Μέσι.  

Σύμφωνα με την αρμόδια αρχή, αυτή η απόφαση ελήφθη για να αποφευχθεί μια πιθανή σύγκρουση συμφερόντων μετά τις εικόνες που διέρρευσαν και να διατηρηθεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος των ΗΠΑ.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Έκανε το θαύμα της με ήρωα Γκιλ και πέταξε εκτός τη Γερμανία η απίθανη Παραγουάη!

Έκανε το θαύμα της με ήρωα Γκιλ και πέταξε εκτός τη Γερμανία η απίθανη Παραγουάη!

Με τον Γκιλ να πιάνει δύο πέναλτι στην ψυχοφθόρο διαδικασία, η Παραγουάη έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη του Μουντιάλ, πέταξε εκτός τη Γερμανία (1-1καν., 3-4 πεν.) και προκρίθηκε στους «16»!