Επιβάλλεται!

Επιβάλλεται!

Η λέξη επιβάλλεται ταιριάζει στην ΑΕΖ όσον αφορά την νίκη που θα παλέψει να πάρει κόντρα στον ξέγνοιαστο Εθνικό

Η ομάδα του Πάντσεον παλεύει για την παραμονή της αλλά χωρίς νίκες εδώ και πολύ καιρό  δεν θα καταφέρει να υλοποιήσει αυτό τον στόχο. Ενδεικτικό το γεγονός ότι έχει να πάρει τρίποντο από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σήμερα αντίπαλος της θα είναι ο Εθνικός Άχνας σε ένα παιχνίδι που μόνο η ομάδα της ΑΕΖ καίγεται για βαθμολογικό κέρδος.  Αυτό πρέπει να αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο καθώς με νίκη θα ανασάνει ειδικά για το επόμενο ματς που είναι κόντρα στην Καρμιώτισσα εκτός έδρας. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πυρά» από την Μπάγερν για τη διαιτησία με Παρί: «Εκπληκτικό που επελέγη ένας τέτοιος διαιτητής»!

«Πυρά» από την Μπάγερν για τη διαιτησία με Παρί: «Εκπληκτικό που επελέγη ένας τέτοιος διαιτητής»!

Η Μπάγερν Μονάχου αποχαιρέτησε το Champions League μετά την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως οι αντιδράσεις για τα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο μόλις ξεκίνησαν.

BEST OF THEMASPORTS