Ο Μίλαν Τράικοβιτς τερμάτισε στην 1η θέση του ημιτελικού στα 60μ. εμπόδια με χρόνο 7:53, στο 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκόβη και θα βρεθεί τρίτη συνεχόμενη φορά σε τελικό Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου..

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στις 23:30 θα πραγματοποιηθεί ο τελικός.

 
Σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση ο Μίλαν Τράικοβιτς γιγαντώνεται και πραγματοποιεί στα Ημιτελικά φανταστική κούρσα! Για τρίτη συνεχόμενη φορά ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη προκρίθηκε στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου και στις 23:30 (ώρα Κύπρου, απευθείας ΡΙΚHD) θα στηθεί στους βατήρες της Emirates Arena στη Γλασκόβη για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατόν πλασάρισμα. Η πρώτη ημιτελική σειρά ήταν ιδιαίτερα περιπετειώδης, αφού ακυρώθηκε αρχικά ο Ισπανός Άσιερ Μαρτίνες, ο οποίος έτρεξε στη συνέχεια κανονικά, με τον κανονισμό που του επιτρέπει να αγωνιστεί υπό διαμαρτυρία. Ο Μαρτίνες ήταν αυτός που κέρδισε την κούρσα με 7.51, με τον Μίλαν Τράικοβιτς να τερματίζει δεύτερος με 7.53, που είναι η καλύτερη επίδοσή του στο 2024, αλλά και η τρίτη κορυφαία στην καριέρα του. Στα αποτελέσματα υπήρχε σύγχιση για αρκετή ώρα, με τους διοργανωτές να δίνουν πρώτο τον πρωταθλητή μας και να αναγράφουν στον Μαρτίνες το DQ (Disqualified - αποκλεισμός). Όμως, υπάρχει η ένσταση του Ισπανού, η οποία θα εξεταστεί σύντομα και θα ενημερωθούμε για το τι θα γίνει.
Το σίγουρο είναι πως ο Μίλαν Τράικοβιτς θα είναι σε ακόμα έναν μεγαλο τελικό στην εξαιρετική καριέρα του και φτάνει σε αυτόν χάρη στην εμπειρία του και την εξυπνάδα του. Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2019 στην ίδια αρένα της Γλασκόβης, έριξε όλο το σώμα του μπροστά στον τερματισμό και αυτή η κίνησή του τον έφερε να «κερδίζει» κατά ένα εκατοστό του δευτερολέπτου τους νεαρούς Ομπασουγί (Βέλγιο) και Κουαού-Ματέ (Γαλλία) στους οποίους δόθηκε ο ίδιος ακριβώς χρόνος (7.54) και τους έφερε και τους δυο στον τελικό, με τους διοργανωτές να υποχρεώνονται να δώσουν μόνο μία θέση με καλύτερο χρόνο. Βέβαια, υπενθυμίζουμε ότι εκκρεμεί η ένσταση του Μαρτίνες, αλλά ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ Μίλαν Τράικοβιτς είναι σίγουρος στον τελικό!
Θερμά συγχαρητήρια Μίλαν Milan Trajkovic και Αντώνη Γιαννουλάκη, γιατί με τη μαγκιά και το ταλέντο σου συνεχίζεις να γράφεις χρυσές σελίδες στην καριέρα σου και στην ιστορία του κυπριακού στίβου. Καλή επιτυχία στον τελικό. Και όλοι συντονισμένοι με θετική ενέργεια στις 23:30, μπροστά από την τηλεόραση και στο ΡΙΚHD.

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΚΟΚ: Καταγγελία στην Αστυνομία κατά της Επιτροπής Δεοντολογίας και του αντιπροέδρου της!-ThemaSports
02/05 @ 14:09

ΣΚΟΚ: Καταγγελία στην Αστυνομία κατά της Επιτροπής Δεοντολογίας και του αντιπροέδρου της!

Η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία κατά της Επιτροπής Δεοντολογίας και του αντιπροέδρου της.

Ταεκβοντό: Με 12 μετάλλια επέστρεψε η Κυπριακή αποστολή από τη Βουλγαρία-ThemaSports
29/04 @ 18:25

Ταεκβοντό: Με 12 μετάλλια επέστρεψε η Κυπριακή αποστολή από τη Βουλγαρία

Με 12 μετάλλια επέστρεψε η κυπριακή αποστολή του ταεκβοντό από το διεθνές τουρνουά HEREYA OPEN που διεξήχθη στη Βουλγαρία.

Τοξοβολία: Η Κυπριακή αποστολή επιστρέφει από τη Βουλγαρία με 7 μετάλλια!-ThemaSports
29/04 @ 18:07

Τοξοβολία: Η Κυπριακή αποστολή επιστρέφει από τη Βουλγαρία με 7 μετάλλια!

Η κυπριακή αποστολή της τοξοβολίας επιστρέφει από το Διεθνές Τουρνουά «Danube Arrows» που έγινε στη Βουλγαρία με 1 χρυσό, 4 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής: 7η η Εθνική ομάδα στο Σύνθετο ομαδικό-ThemaSports
29/04 @ 17:59

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής: 7η η Εθνική ομάδα στο Σύνθετο ομαδικό

Η εξαιρετική παρουσία της κυπριακής αποστολής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στο Ρίμινι της Ιταλίας ολοκληρώθηκε με την έβδομη θέση της Εθνικής ομάδας στο Σύνθετο ομαδικό, στην ιστορική πρώτη της συμμετοχή σε τελικούς της διοργάνωσης.

Καλές κυπριακές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ουγγαρία (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
29/04 @ 17:48

Καλές κυπριακές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ουγγαρία (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Στο τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου αρκετοί αθλητές και αθλήτριές μας μπήκαν ή συνέχισαν στον ανοιχτό στίβο, προσδοκώντας ότι τον Μάιο θα ανεβάσουν ρυθμούς και επιδόσεις, κάνοντας σαφώς περισσότερους αγώνες.

Τα αποτελέσματα των Κύπριων αθλητών-φοιτητών στις ΗΠΑ-ThemaSports
29/04 @ 17:32

Τα αποτελέσματα των Κύπριων αθλητών-φοιτητών στις ΗΠΑ

Λίγες μόνο ημέρες αγωνιστικής δράσης σε ανοικτά μίτινγκ απομένουν για τους αθλητές και τις αθλήτριες που σπουδάζουν σε Πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αφού εντός Μαΐου θα διεξαχθούν οι τελικοί σε όλες τις περιφέρειες, θα ακολουθήσουν οι τελικοί σε Ανατολή και Δύση και η σεζόν θα ολοκληρωθεί με τους τελικούς του NCAA (5-8 Ιουνίου, Γιουτζίν Όρεγκον).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ