Ξαφνικό «διαζύγιο» με Άμο!

Ξαφνικό «διαζύγιο» με Άμο!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια, ενημερώνει ότι έχει διακοπεί πρόωρα το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, Ακινκούνμι Άμο.

Θυμίζουμε ότι στις 13 Σεπτεμβρίου του 2023, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν ότι ήρθαν σε συμφωνία με την Κοπεγχάγη για την αγορά των δικαιωμάτων του 21χρονου Νιγηριανού ακραίου επιθετικού, ο οποίος μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών!

Μέτρησε μόλις πέντε συμμετοχές με την πράσινη φανέλα στο πρωτάθλημα, όλες ως αλλαγή, με συνολικό χρόνο... 112 λεπτά, ενώ αγωνίστηκε και 46 λεπτά στον αγώνα κυπέλλου για τη φάση «16» με αντίπαλο τον Διγενή Ύψωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε πως έχει διακοπεί, για προσωπικούς λόγους, το συμβόλαιο του Ακινκούνμι Άμο. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για τη συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Αποστολή πρόκρισης στο Αλμάτι - Η πιθανή ΕΝΔΕΚΑΔΑ του Μπεργκ με ένα... ερωτηματικό

ΟΜΟΝΟΙΑ: Αποστολή πρόκρισης στο Αλμάτι - Η πιθανή ΕΝΔΕΚΑΔΑ του Μπεργκ με ένα... ερωτηματικό

Η Ομόνοια βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής πρόκληση της φετινής ευρωπαϊκής της πορείας. Απόψε (18:00, Cytavision1), αντιμετωπίζει την Καϊράτ στο Αλμάτι, έχοντας ως παρακαταθήκη το 1-0 του πρώτου αγώνα στο ΓΣΠ και μοναδικό στόχο να ολοκληρώσει την αποστολή της με την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League.