Ξαφνικό «διαζύγιο» με Άμο!

Ξαφνικό «διαζύγιο» με Άμο!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια, ενημερώνει ότι έχει διακοπεί πρόωρα το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, Ακινκούνμι Άμο.

Θυμίζουμε ότι στις 13 Σεπτεμβρίου του 2023, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν ότι ήρθαν σε συμφωνία με την Κοπεγχάγη για την αγορά των δικαιωμάτων του 21χρονου Νιγηριανού ακραίου επιθετικού, ο οποίος μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών!

Μέτρησε μόλις πέντε συμμετοχές με την πράσινη φανέλα στο πρωτάθλημα, όλες ως αλλαγή, με συνολικό χρόνο... 112 λεπτά, ενώ αγωνίστηκε και 46 λεπτά στον αγώνα κυπέλλου για τη φάση «16» με αντίπαλο τον Διγενή Ύψωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε πως έχει διακοπεί, για προσωπικούς λόγους, το συμβόλαιο του Ακινκούνμι Άμο. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για τη συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Εμπαπέ και Ροντρίγκο επανέφεραν την ηρεμία σε Ρεάλ Μαδρίτης και... Αλόνσο!

Εμπαπέ και Ροντρίγκο επανέφεραν την ηρεμία σε Ρεάλ Μαδρίτης και... Αλόνσο!

Επανήλθε η ηρεμία στη Ρεάλ! Οι Μαδριλένοι, παρότι φλέρταραν με νέα γκέλα στην έδρα της Αλαβές κατάφεραν να πάρουν σημαντική νίκη με σκορ 2-1, χάρη σε τέρματα των Εμπαπέ και Ροντρίγκο!