Σάββα: «Ήμασταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος και το πήραμε αήττητοι - Θέλουμε και το κύπελλο»

Σάββα: «Ήμασταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος και το πήραμε αήττητοι - Θέλουμε και το κύπελλο»

Δηλώσεις στην Cablenet έκανε μετά τη νέα νίκη επί του Παφιακού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο προπονητής της πετοσφαιρικής Ομόνοιας, Σάββας Σάββα.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Δεν ξέρω πότε θα σταματήσουμε, ώσπου μπορούμε θέλουμε να παίρνουμε τίτλους. Δεν έχει γλυκό και δύσκολο, το κάθε πρωτάθλημα και ο κάθε τίτλος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Ήμασταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος, δείξαμε ότι το αξίζαμε και το πήραμε αήττητοι. Συγχαρητήρια σε όλους για την άψογη δουλειά που γίνεται. Θέλω τον κόσμο να είναι δίπλα μας στο κύπελλο, για να το κατακτήσουμε και αυτό».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έλαμψε ο Ντουέ με δυο γκολ στη φιλική νίκη της Γαλλίας κόντρα στην Κολομβία

Έλαμψε ο Ντουέ με δυο γκολ στη φιλική νίκη της Γαλλίας κόντρα στην Κολομβία

Με τον Ντεζιρέ Ντουέ να σκοράρει τα δυο του πρώτα γκολ με το Εθνόσημο και τον Τιράμ να μοιράζει μια ασίστ και να πετυχαίνει και γκολ, η Γαλλία πανηγύρισε φιλική νίκη με σκορ 3-1 επί της Κολομβίας.