Η EuroLeague θα προτείνει αναθεώρηση του Πειθαρχικού Κώδικα: Στο τραπέζι το ενδεχόμενο ΙΣΟΒΙΩΝ αποκλεισμών!
Νέα συζήτηση για αυστηροποίηση του Πειθαρχικού Κώδικα θα προτείνει η EuroLeague Basketball στους μετόχους της.




Μετά από έναν συναρπαστικό δεύτερο τελικό του 53ου πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α' Κατηγορίας Ανδρών που διεξήχθη απόψε στην κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη», η ομάδα της Λευκωσίας επικράτησε του Kuutio Homes Παφιακού με 3-0 σετ, έκανε το 4-0 στις νίκες και κατέκτησε το 8ο πρωτάθλημα στην ιστορία της!
Το πρώτο και το δεύτερο σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, με το «τριφύλλι» να επικρατεί με 23-25 και 25-27, απέναντι σε έναν Παφιακό που είχε πολύ καλή παρουσία στο ντεμπούτο του Μαυροβούνιου προπονητή, Balca Radulovic, αλλά δεν μπόρεσε να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αφού έχασε και το τρίτο σετ με 18-25.



![]()

![]()

Πρωταθλήτρια ΞΑΝΑ η ΟΜΟΝΟΙΑ! Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών κέρδισε απόψε με 3-0 σετ (23-25, 25-27, 18-25) σετ τον Παφιακό, έκανε το 4-0 στις νίκες και πανηγύρισε το 8ο πρωτάθλημα στην ιστορία της! Ένα τεράστιο μπράβο και θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές! ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ! pic.twitter.com/ycEqwPDyKW
— OMONOIA FC (@OMONOIAfootball) March 1, 2024
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις