Αρχίζει η ημιτελική φάση στο πρωτάθλημα Γυναικών

Αρχίζει η ημιτελική φάση στο πρωτάθλημα Γυναικών

Στην ημιτελική φάση του περνάει το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών, καθώς το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες.

Το Σάββατο (02/03) στις 12:30 στην αίθουσα «Νίκος Σολομωνίδης η Payabl. EKA ΑΕΛ, η οποία είχε ολοκληρώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας την πρώτη φάση, θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΠ.

Ο άλλος αγώνας, ανάμεσα στην Αναγέννηση Γερμασόγειας και τους Moufflons, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (03/03) στις 18:00 στην αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού».

Σημειώνεται ότι την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα πάρουν οι δυο ομάδες που θα συμπληρώσουν δυο νίκες σε βάρος των αντιπάλων τους.

Από ιστοσελίδα ΚΟΚ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Η ζωή μου είχε κυριευθεί από την κοκαΐνη - Ήμουν στον πάτο» - Ξεχώρισε στα γήπεδα και σήμερα είναι ένας άλλος

«Η ζωή μου είχε κυριευθεί από την κοκαΐνη - Ήμουν στον πάτο» - Ξεχώρισε στα γήπεδα και σήμερα είναι ένας άλλος

Από την κορυφή του ποδοσφαίρου βρέθηκε αντιμέτωπος με μια σκοτεινή πτώση που δεν φαινόταν να έχει επιστροφή - Πίσω από τη δόξα, κρυβόταν ένας σκληρός εθισμός που άλλαξε τα πάντα.

BEST OF THEMASPORTS