Αρχίζει η ημιτελική φάση στο πρωτάθλημα Γυναικών

Αρχίζει η ημιτελική φάση στο πρωτάθλημα Γυναικών

Στην ημιτελική φάση του περνάει το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών, καθώς το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες.

Το Σάββατο (02/03) στις 12:30 στην αίθουσα «Νίκος Σολομωνίδης η Payabl. EKA ΑΕΛ, η οποία είχε ολοκληρώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας την πρώτη φάση, θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΠ.

Ο άλλος αγώνας, ανάμεσα στην Αναγέννηση Γερμασόγειας και τους Moufflons, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (03/03) στις 18:00 στην αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού».

Σημειώνεται ότι την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα πάρουν οι δυο ομάδες που θα συμπληρώσουν δυο νίκες σε βάρος των αντιπάλων τους.

Από ιστοσελίδα ΚΟΚ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Τρένο» σφύριξε στην έρημο: ΛΑΤΡΕΙΑ για τον Δώνη στη Σαουδική Αραβία - Ξόρκισε «κατάρα» 22 ετών!

Το «Τρένο» σφύριξε στην έρημο: ΛΑΤΡΕΙΑ για τον Δώνη στη Σαουδική Αραβία - Ξόρκισε «κατάρα» 22 ετών!

Ο Έλληνας προπονητής, Γιώργος Δώνης, ξόρκισε μια «κατάρα» που κρατούσε 22 χρόνια και η προσωπική του σχέση με τον κόσμο πέρασε από τον σεβασμό στην αγάπη.

BEST OF THEMASPORTS