Ανδρέας ΣταύρουΟ Άρης με φάρο το πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Ανόρθωση όπου έβαλε τρία γκολ, πήρε στο τέλος την πρόκριση για τα ημιτελικά και φέτος είναι για τα καλά στην διεκδίκηση και των δύο τίτλων.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι απέδειξε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση γιατί αρκετός κόσμος την θεωρεί την καλύτερη στο νησί. Έπαιξε έξυπνα την Μεγάλη Κυρία και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η γηπεδούχος ομάδα άφηνε κενά στα μετόπισθεν με το ψηλό πρέσινγκ της. Ο Άρης χτύπησε με το δυνατό του στοιχείο καθώς και στα τρία γκολ που έβαλε με τους Καζού, Μπένγκτσον και Γκομίς η ταχύτητα, η ατομική ποιότητα αλλά και η ομαδικότητα συνδυάστηκαν άψογα. Οι επιθετικές επελάσεις του Άρη στο πρώτο μέρος έφεραν πανικό πολλές φορές στην Ανόρθωση αλλά άλλο γκολ δεν επιτεύχθηκε.
Στο δεύτεορ ημίχρονο η απόδοση του Άρη έπεσε. Επιθετικά δεν είχαν την ίδια καλή ροή, δόθηκε γήπεδο στην Ανόρθωση αλλά το θετικό είναι ότι η ελαφρά ταξιαρχία δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα πέραν από τα δύο εύστοχα πέναλτι του Καστέλ. Γενικώς ήταν μία εμφάνιση που έφερε χαμόγελα στον Σπιλέφσκι αλλά και προβληματισμό για το δεύτερο μέρος μιας και μία ομάδα που τα θέλει όλα πρέπει να έχει μεγάλη διάρκεια στα καλά της διαστήματα.
Η επόμενη μέρα για τον Άρη φέρνει ακόμα μια δύσκολη έξοδος στην Λάρνακα με αντίπαλο την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Στην τελευταία επίσκεψη του στην Αρένα ο Άρης γνώρισε την ήττα και είναι κάτι που δεν θέλει να πάθει ξανά καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί και άλλο έδαφος στο πρωτάθλημα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι με την χθεσινή πρόκριση επέστρεψε και η καλή ψυχολογία.
Δείτε βίντεο από το κιτρινοπράσινο "πάρτι" στο Λονδίνο!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/10 @ 11:51
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, την επομένη του αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την Ομόνοια 29Μ, όπου η ομάδα του προκρίθηκε δύσκολα στους «16».
23/10 @ 08:16
Θα ήταν «κάζο» για τον Άρη, αν αποχαιρετούσε νωρίς την διοργάνωση του κυπέλλου. Ήταν ανώτερος από την Ομόνοια 29 στο μεγαλύτερο διάστημα της χθεσινής αναμέτρησης, όμως κινδύνεψε στην φάση του 89’ να δεχθεί δεύτερο γκολ, από κεφαλιά του Μοχάμεντ την οποία εξουδετέρωσε ο Βανά Άλβες.
20/10 @ 08:59
Σούπερ εμφάνιση έκαμε στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης, «σκορπίζοντας» την ΑΕΛ με 4-0. Ο Σέρβος χαφ Νίκολιτς, ήταν το πρόσωπο του ματς, αφού άνοιξε κι… έκλεισε το σκορ της αναμέτρησης.
19/10 @ 21:28
Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Αρτσιόμ Ράτζκοφ, μετά το τέλος της αναμέτρησης που διεξήχθη στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την ΑΕΛ, για την 7η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
19/10 @ 17:41
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Άρη, Αρτσιόμ Ράτζκοφ, για το αποψινό (19:00) ματς στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την ΑΕΛ, για την 7η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan:
19/10 @ 15:05
Δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του έκανε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Αλεξάντερ Κακόριν, ο οποίος ρωτήθηκε αρκετά για τον πρώην προπονητή του στη Λεμεσιανή ομάδα, Αλεξέι Σπιλέφσκι, ο οποίος είναι στον πάγκο της Ρωσικής ομάδας, Νίζνι Νόβγκοροντ.
BEST OF THEMASPORTS