Οι Τίμπεργουλβς «λύγισαν» τους Γκρίζλις με ανατροπή!

Οι Τίμπεργουλβς «λύγισαν» τους Γκρίζλις με ανατροπή!

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους, επικρατώντας των Μέμφις Γκρίζλις με 110-101 με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Άντονι Έντουαρντς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή των Τίμπεργουλβς, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση έχοντας 34 πόντους, 2 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον Ναζ Ριντ να ακολουθεί με 19 πόντους.

Για τους Μέμφις Γκρίζλις, που παρά τις πάρα πολλές απουσίες τους, παρουσίασαν ανταγωνιστικό πρόσωπο, ξεχώρισε ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ με 33 πόντους, 13 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πλάνου του ΑΠΟΕΛ Futsal – Στόχος το νταμπλ και η διάκριση στην Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πλάνου του ΑΠΟΕΛ Futsal – Στόχος το νταμπλ και η διάκριση στην Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/07) δημοσιογραφική διάσκεψη του ΑΠΟΕΛ Futsal, κατά την οποία παρουσιάστηκε το πλάνο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ έγινε και η επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας.