Themasports teamΔιαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα ο προπονητής της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Η νίκη και η πρόκριση είναι αφιερωμένη στον κόσμο και στους παίκτες. Την χρειαζόμασταν πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αποτέλεσμα και με την απόδοση. Ξεκινήσαμε καλά, είχε η Σαλαμίνα μία ευκαιρία, όμως στη συνέχεια κυριαρχήσαμε. Είχαμε μεγάλο κίνητρο, θέλαμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Οι πανηγυρισμοί θα κρατήσουν μόνο απόψε, αφού από αύριο θα πιάσουμε ξανά δουλειά για τον αγώνα του πρωταθλήματος με το ΑΠΟΕΛ».
«Είμαστε συνηθισμένοι στην πίεση. Δουλέψαμε σκληρά και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Συμφωνώ πως δεν ήμασταν σταθεροί όλη τη σεζόν. Όντως χάσαμε βαθμούς από μικρές ομάδες, αλλά και από τις μεγάλες. Το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Όμως θα επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, ούτως ώστε να πάρουμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια".
Για τις αλλαγές: «Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, έπρεπε κάποιοι να ξεκουραστούν. Είχαμε μία λιγότερη μέρα για να ξεκουραστούμε. Για τον Ντράγκομιρ είχε ένα πρόβλημα το πρωί, αλλά νομίζω πως θα είναι διαθέσιμος για τον επόμενο αγώνα».
Για την πρόκληση να παίξει σε τελικό κυπέλλου η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της: «Είναι ένας από τους στόχους μας να πάρουμε έναν τίτλο και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».
Αρχηγός… όνομα και πράμα, λένε οι Απολλωνίστες για τον Γιόζεφ Κβίντα. «Τρελάθηκαν» όλοι μετά την εξαιρετική… κούρσα που έκανε από το κέντρο ο Τσέχος στόπερ (όταν έκλεψε τη μπάλα) και όταν έφτασε λίγο έξω από την επανορθωτική, «εκτέλεσε» με… τεχνικό σουτ τον Φαμπιάνο!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/11 @ 14:18
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, μίλησε στον supersport 104.
24/11 @ 13:04
Η UEFA ανακοίνωσε τους ορισμούς στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.
22/11 @ 14:44
Άνοιξε λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα ο Ζοάο Κορέια, με τα δύο τέρματα που πέτυχε στο ψεσινό ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τον Άρη που διεξήχθη στο «Στέλιος Κυριακίδης».
22/11 @ 10:12
Το Πάφος-Άρης βρήκε νικήτρια την γηπεδούχο σε ένα ματς με πολλή τακτική, δύναμη αλλά και ποδοσφαιρικό σεβασμό!
22/11 @ 09:17
Πανηγυρίστηκε έντονα η μεγάλη νίκη της Πάφου επί του Άρη που έφερε τους περσινούς πρωταθλητές στην κορυφή, εν αναμονή και του αγώνα της Ομόνοιας στη Λεμεσό με τον Απόλλωνα.
21/11 @ 20:34
Με ένα πανέμορφο γκολ του Κορέια η Πάφος προηγήθηκε στο 66' με 2-1 του Άρη.
BEST OF THEMASPORTS