Ανδρέας Σταύρου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε χαρούμενος που μέσα από το τένις και το παιχνίδι του μπορεί να βοηθήσει όσους επλήγησαν από τον φονικό τυφώνα Otis.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Έλληνας τενίστας εξήγησε ότι η εικόνα που αντίκρισε όταν έφτασε στο Μεξικό μιας τεράστιας ουράς με κόσμο που ήθελε να πάρει φαγητό τον φόρτισε συναισθηματικά.

 «Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Σε δύσκολες στιγμές, όπως κι αυτή, θέλω να συνεισφέρω και να βοηθήσω. Ήταν κάτι που το σχεδίαζα από καιρό, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ήθελα να σιγουρευτώ πως το Ακαπούλκο θα έχει βοήθεια σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές.

 Όταν έφτασα και πήγα από το αεροδρόμιο στα γήπεδα, είδα μια τεράστια ουρά με κόσμο που ήθελε να πάρει φαγητό. Όλο αυτό με φόρτισε συναισθηματικά για την όλη κατάσταση και είμαι χαρούμενος που μέσα από το τένις μπορώ να δώσω ελπίδα σε ανθρώπους που υποφέρουν όλους αυτούς τους μήνες".

Θυμίζουμε πως έχει δεσμευτεί να δωρίσει 1.000 δολάρια (=924 ευρώ), για κάθε άσο που θα πετύχει στη διοργάνωση: "Ελπίζω να πετύχω πολλούς άσους ακόμα, θα προπονηθώ περισσότερο στο σερβίς.

Με βοηθάει να προσπαθώ να δεσμευτώ για κάτι θετικό, προφανώς αυτό δεν θα έχει επίδραση μόνο σε μένα, αλλά και σε άλλους ανθρώπους».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το σήκωσε στη Μαδρίτη ο Ρούμπλεφ-ThemaSports
05/05 @ 23:06

Το σήκωσε στη Μαδρίτη ο Ρούμπλεφ

Μετά από μια σκληρή «μάχη» ο Αντρέι Ρούμπλεφ λύγισε τον Φέλιξ Οζέ Αλιασίμ, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Madrid Open.

Χώρισαν Τσιτσιπάς και Μπαντόσα!-ThemaSports
05/05 @ 22:05

Χώρισαν Τσιτσιπάς και Μπαντόσα!

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Πάουλα Μπαντόσα με τον Στέφανο Τσιτσιπά, όπως ανακοίνωσε η Ισπανίδα.

Το «θρίλερ» της Μόνικα Σέλες και μία μαχαιριά, που... άλλαξε το τένις!  -ThemaSports
30/04 @ 21:47

Το «θρίλερ» της Μόνικα Σέλες και μία μαχαιριά, που... άλλαξε το τένις!

30/04/1993: Η Μόνικα Σέλες, το Νο.1 παγκοσμίως στο τένις, αντιμετώπιζε την Μαγκνταλένα Μαλέεβα στο πλαίσιο του Citizen Cup στο Αμβούργο. Η γενημμένη στην Γιουγκοσλαβία τενίστρια ήταν το απόλυτο φαβορί, όμως μια... μαχαιριά από τον Γκούντερ Πάρχε έμελλε να αλλάξει τόσο την πορεία του αγώνα, όσο και ολόκληρης της ζωής και μετέπειτα καριέρας της, συγκλονίζοντας τον κόσμο του τένις.

Αντρέ Αγκάσι: Γνώρισε τη Χιονάτη κι ερωτεύτηκε τη Μάγισσα-ThemaSports
29/04 @ 19:29

Αντρέ Αγκάσι: Γνώρισε τη Χιονάτη κι ερωτεύτηκε τη Μάγισσα

Λευκός, όσο λευκότερος γίνεται, εμφανίστηκε για την αναγνωριστική βόλτα στο χορτάρι του Wimbledon.

Προελαύνει και στη Μαδρίτη η Σάκκαρη-ThemaSports
27/04 @ 15:34

Προελαύνει και στη Μαδρίτη η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στη Σλόαν Στέφενς, κέρδισε την Αμερικανίδα με 2-0 σετ (1-6, 3-6) σε κάτι περισσότερο από μία και προκρίθηκε στους 16 του Madrid Open.

Πρόωρο αντίο στη Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς-ThemaSports
27/04 @ 14:20

Πρόωρο αντίο στη Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς

Μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο Μόντε Κάρλο και τον τελικό στη Βαρκελώνη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς λύγισε στην πρεμιέρα του στη Μαδρίτη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ