Απίθανο ματς - Στον τελικό του Nations League η Ισπανία, 5-4 την Γαλλία
Σε ένα παιχνίδι που θα μείνει αξέχαστο, η Ισπανία επικράτησε 5-4 της Γαλλίας και προκρίθηκε στον τελικό του Nations League όπου θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Την αύρα του Ζινεντίν Ζιντάν θέλει στο Ολντ Τράφορντ, το νέο αφεντικό του συλλόγου σύμφωνα με το γαλλικό Foot Mercato.
O Σερ Τζιμ Ράτκλιφ ο οποίος έχει τα ηνία και της Νις, εκτιμά απεριόριστα την προσωπικότητα του «Ζιζού» και θα τον ήθελε ως διάδοχο του Έρικ Τεν Χαγκ, ακόμα και από αυτό το καλοκαίρι.
Ο Ζιντάν δεν έχει εργαστεί από το 2021, που έφυγε από την Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με πηγές κοντά στο περιβάλλον του δεν θα απέρριπτε το ενδεχόμενο να εργαστεί στους κόκκινους διαβόλους, που αποτελούν μία από τις πολύ μετρημένες ομάδες για τις οποίες θα επέστρεφε στους πάγκους.
Πηγή: sdna.gr