Ο διάλογος των διαιτητών στο 1-1 της Χάιντουκ Σπλιτ με τη Βαραζντίν έχει φέρει αντιδράσεις στην Κροατία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το εκτός έδρας 1-1 της Χάιντουκ Σπλιτ ενάντια στη Βαραζντίν «πλήγωσε» την πρώτη όσον αφορά στο κυνήγι του τίτλου στην Κροατία, με την ομάδα του Μάρκο Λιβάγια πάντως να έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Θεωρείται, βλέπετε, ότι στο γκολ της Βαραζντίν έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον άλλοτε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Το θέμα είναι ότι ο διάλογος μεταξύ διαιτητών και VAR κυκλοφόρησε παρανόμως και επεξεργασμένος, πιθανότατα από υπάλληλο του τηλεοπτικού δικτύου που μεταδίδει τους αγώνες του πρωταθλήματος Κροατίας.

Εντέλει, στη συνέχεια δημοσιοποιήθηκε το πλήρες ηχητικό ντοκουμέντο από πλευράς Χάιντουκ, η οποία διαμαρτύρεται επίσης για ένα ακυρωθέν γκολ και ένα πέναλτι.

Αναφορικά με τη φάση του τέρματος της Βαραζντίν, στο ηχητικό ακούγονται οι προτροπές του VAR προς τον διαιτητή να δει τη φάση, ενώ σε ανύποπτο χρόνο φέρεται να ακούγεται και η ατάκα «άντε γ@@@ε όλοι» από έναν εκ των διαιτητών!

Εν τω μεταξύ, ο ρέφερι αποφάσισε να μετρήσει κανονικά το τέρμα, θεωρώντας πως το τράβηγμα που δέχτηκε ο Λιβάγια πριν χάσει την μπάλα και σκοράρει η Βαραζντίν δεν ήταν κάτι το μεμπτό.

άγια πριν χάσει την μπάλα και σκοράρει η Βαραζντίν δεν ήταν κάτι το μεμπτό.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό δεν το άντεξε άλλο ο Νούνιες: Ο λόγος που έσβησε τις φωτογραφίες του με τη Λίβερπουλ...-ThemaSports
06/05 @ 14:48

Αυτό δεν το άντεξε άλλο ο Νούνιες: Ο λόγος που έσβησε τις φωτογραφίες του με τη Λίβερπουλ...

Ο Ντάργουιν μερικές ώρες μετά το 4-2 επί της Τότεναμ αποφάσισε να «κατεβάσει» από τα social media τις φωτογραφίες του με τη φανέλα της Λίβερπουλ και φαίνεται πως υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που το έκανε. Ορισμένα αισχρά σχόλια από οπαδούς των «κόκκινων» για τις επιδόσεις του εμφανίζονται ως ο λόγος για τον οποίο ο Ουρουγουανός έφτασε... στο αμήν.

Η Ίπσουιτς ξυπνάει αναμνήσεις από τότε που πρωταγωνιστούσε, ωστόσο την περιμένει η σκληρή πραγματικότητα στην Premier League!-ThemaSports
06/05 @ 14:36

Η Ίπσουιτς ξυπνάει αναμνήσεις από τότε που πρωταγωνιστούσε, ωστόσο την περιμένει η σκληρή πραγματικότητα στην Premier League!

Η επιστροφή της Ίπσουιτς στη μεγάλη κατηγορία, έπειτα από 22 χρόνια απουσίας, είναι κάτι που φέρνει αναμνήσεις σε όσους αγαπήσαμε το αγγλικό ποδόσφαιρο τις δεκαετίες του ‘70 και του ’80, που εκείνη η ομάδα με προπονητή τον Μπόμπι Ρόμπσον πρωταγωνιστούσε και κατακτούσε ακόμη και ευρωπαϊκό τρόπαιο!

Η πιο ιστορική κουβέντα του Κλοπ είχε άλλη ερμηνεία: «Δεν τους έκανα εγώ να πιστέψουν...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
06/05 @ 14:19

Η πιο ιστορική κουβέντα του Κλοπ είχε άλλη ερμηνεία: «Δεν τους έκανα εγώ να πιστέψουν...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πίσω στο 2015, ξεκινούσε μια προσπάθεια, με την οποία ήθελε οι οπαδοί της Λίβερπουλ να πάψουν ν' αμφιβάλλουν για την ομάδα τους και να τη στηρίξουν με πίστη. Εκείνος δεν θεωρεί πως είναι δικό του επίτευγμα αυτό που συνέβη. Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε άλλη ερμηνεία στην ιστορική δήλωση της προ 9 ετών παρουσίασης του και η αλήθεια είναι πως την έκανε ακόμα πιο όμορφη!

Ολυμπιακός-Άστον Βίλα: Ο αγώνας δρόμου του Μαρτίνες για τη ρεβάνς και ο φυσιοθεραπευτής της εθνικής Αργεντινής-ThemaSports
06/05 @ 13:29

Ολυμπιακός-Άστον Βίλα: Ο αγώνας δρόμου του Μαρτίνες για τη ρεβάνς και ο φυσιοθεραπευτής της εθνικής Αργεντινής

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες παραμένει αμφίβολος ενόψει της ρεβάνς ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τον Ολυμπιακό, ενώ δέχεται θεραπεία από τον φυσιοθεραπευτή της εθνικής Αργεντινής.

Το μήνυμα της συζύγου του Κουρτουά για την επιστροφή του: «Από τι είσαι φτιαγμένος;»-ThemaSports
06/05 @ 12:33

Το μήνυμα της συζύγου του Κουρτουά για την επιστροφή του: «Από τι είσαι φτιαγμένος;»

Η σύζυγος του Τιμπό Κουρτουά, Μισέλ Γκέρζιγκ, εξήρε την αποφασιστικότητά του να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα.

Ο Μπολτ προκάλεσε τον Εμπαπέ σε αγώνα 100 μέτρων - Τι απάντησε ο Γάλλος σούπερ σταρ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
06/05 @ 11:47

Ο Μπολτ προκάλεσε τον Εμπαπέ σε αγώνα 100 μέτρων - Τι απάντησε ο Γάλλος σούπερ σταρ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιουσέιν Μπολτ προ(σ)κάλεσε τον Κιλιάν Εμπαπέ σε έναν αγώνα 100 μέτρων και ο άσος της Παρί απάντησε.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ