Γιάννης ΙωάννουΜε ανεβασμένη ψυχολογία από το σπουδαίο διπλό επί του Άρη και με τον κόσμο στο πλευρό της, η Ομόνοια είναι πανέτοιμη για να... επιβεβαιώσει τα προγνωστικά στον αυριανό (28/02, 19:00) νοκ-άουτ προημιτελικό κυπέλλου στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΖ, για να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Είναι αυτονόητο πως οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον αγώνα με μεγάλη σοβαρότητα, αφού την έχουν... πατήσει και τις δύο φορές που αντιμετώπισαν την ομάδα του Ζακακίου στο πρωτάθλημα, φέρνοντας ισάριθμες οδυνηρές ισοπαλίες και ξέρουν πολύ καλά πως ο τίτλος του φαβορί από μόνος του, δεν τους εξασφαλίζει τίποτα απολύτως.
Γι΄ αυτό λοιπόν, άπαντες στο «Ηλίας Πούλλος» έχουν προετοιμαστεί για μία δυνατή μάχη, όντας «ψυλλιασμένοι» για να μην... τριτώσει το «κακό» και να κλείσουν θέση για τους «4», διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες τους για το three peat.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Αναστασίου μελέτησε διεξοδικά τα τελευταία ματς της ΑΕΖ με τον Τζέισον Πάντσεον στον πάγκο πριν κατασταλάξει στο αγωνιστικό του πλάνο, το οποίο θα έχει κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα, αλλά κυρίως σε θέματα τακτικής σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Άρη.
Ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του ο Στεπίνσκι και είναι στην αποστολή, όπως και ο Ψάλτης. Εκτός έμειναν ο Αμού, αλλά και οι ανέτοιμοι Μπασιρού, Σίμιτς.
Αναλυτικά η 23άδα που ανακοίνωσε ο Ελλαδίτης τεχνικός: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Ψάλτης, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαμάς, Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Μπεζούς.
Στην αντίπερα όχθη, η ΑΕΖ ταξιδεύει στη Λευκωσία έχοντας επίγνωση των δυσκολίων, αλλά και με... άγνοια κινδύνου και χωρίς πίεση και άγχος, αφού δεν έχει τίποτα να χάσει και κανείς δεν θα την κατηγορήσει αν αποκλειστεί.
Αντίθετα, έχει ενώπιον της μία τεράστια πρόκληση, για να κάνει όλη την ποδοσφαιρική Κύπρο να συζητά γι΄ αυτήν...
Ο μεγάλος στόχος για την ομάδα του Ζακακίου παραμένει η παραμονή στην Α' κατηγορία, αλλά δεν δείχνει διάθεση να βάλει το κύπελλο σε δεύτερη μοίρα και είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει τις πιθανότητες της για την υπέρβαση.
Ο Άγγλος τεχνικός αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, αλλά και στο τακτικό κομμάτι, σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΛ, κρατώντας όμως κλειστά τα... χαρτιά τους για τις προθέσεις του.
Τετάρτη, 28.02.2024 / 19:00
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας ΑΕΖ Ζακακίου
Στάδιο: ΓΣΠ
Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Λάμπρου Λάμπρος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας
VAR: Markovic Momcilo
AVAR: Βασιλείου Αδάμος
Παρατηρητής: Δημητρίου Βασίλης
Ο Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται ως γνωστό από την Παρασκευή (27/06) στην Κύπρο και είναι πανέτοιμος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, το οποίο για τον ίδιο αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση και είναι αποφασισμένος να πετύχει παρά τις δυσκολίες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/06 @ 17:00
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Κρίστης Θεοφίλου. Έκανε αναφορά στον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Πάφο.
25/05 @ 10:48
Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία, χθες πριν την έναρξη του Τελικού Κυπέλλου Κύπρου, που διεξήχθη στο στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία.
25/05 @ 10:32
Η Πάφος, αλλά και δύο ακόμα ομάδες της εξάδας, ο Άρης και ο ΑΠΟΕΛ, έδωσαν συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του κυπέλλου.
24/05 @ 21:58
Μετά από ένα... τραγικό 90λεπτο χωρίς καμία ευκαιρία (!), ΑΕΚ και Πάφος έμειναν στο 0-0 στον τελικό του κυπέλλου και οδηγήθηκαν στην ημίωρη παράταση.
24/05 @ 23:35
Δείτε τι δήλωσε στον Alpha Κύπρου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο.
24/05 @ 20:15
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, έδωσε το παρών του στο ΓΣΠ για τον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Πάφο FC.
BEST OF THEMASPORTS