Η ατάκα-φωτιά που ξεχώρισε από την ανακοίνωση της ΑΕΛ
«Αναξιοπιστία, προχειρότητα και πλήρης αδυναμία των πειθαρχικών οργάνων της ΚΟΠ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΑΕΛ για την απόφαση του Εφετείου και του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ.


Το στάδιο Αλφαμέγα αναμένεται να είναι γεμάτο στο παιχνίδι της χρονιάς για τον Απόλλωνα και τα εισιτήρια φεύγουν με γοργούς ρυθμούς. Πέρα από τα εισιτήρια στο Νότιο πέταλο, εξαντλήθηκαν και τα παιδικά εισιτήρια, όπως ενημέρωσαν οι κυανόλευκοι.
Η ανακοίνωση:
Ενημερώνουμε ότι τα διαθέσιμα εισιτήρια για το νότιο πέταλο για τον αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την AEK έχουν εξαντληθεί. Ως εκ τούτου όσοι προτίθενται να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Πέμπτης μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήρια μόνο για την ανατολική και την κεντρική εξέδρα.
Ενημερώνουμε ότι τα Παιδικά εισιτήρια για τον αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕK (Πέμπτη, 29/02, 19:00) έχουν εξαντληθεί σε όλες τις κερκίδες.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις