Ψηλά ποσοστά ο «Κάττος»…

Ψηλά ποσοστά ο «Κάττος»…

Βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή προχθές, για πρώτη φορά, από τότε που αποδεσμεύτηκε από την Ομόνοια, ο Σωφρόνης Αυγουστή. Τοποθετήθηκε για τα ζητήματα που βρίσκονται στο κάδρο της επικαιρότητας της Ομόνοιας, όπως και για το ότι πήγε «θύμα» του Γέσπερ Γιάνσον.

Προκαλεί εντύπωση, ότι ο Λεμεσιανός τεχνικός, συνεχίζει να έχει ψηλά ποσοστά αποδοχής στον κόσμο της Ομόνοιας. 

Εκτίμησαν αρκετοί τον… αξιοπρεπή τρόπο με τον οποίο εμφανίστηκε στο «γυαλί», παρά την όποια πικρία του έμεινε από την απόφαση του Παπασταύρου να τον απολύσει.

Δεν ξεχνούν άλλωστε, κάτω απο ποιές συνθήκες είχε αναλάβει την ομάδα τον Φεβράρη του 2023, καταφέρνοντας να την καταστήσει ανταγωνιστική, οδηγώντας την παράλληλα στο back to back στο κύπελλο! 

Στο φινάλε όμως, πλήρωσε λάθη και "αμαρτίες" άλλων. 

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τα σενάρια για την τελευταία αγωνιστική: Έτσι βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός - Θέλει... δώρα για την εξάδα ο Παναθηναϊκός

Τα σενάρια για την τελευταία αγωνιστική: Έτσι βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός - Θέλει... δώρα για την εξάδα ο Παναθηναϊκός

Δείτε τα σενάρια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ενόψει της τελευταίας «στροφής» της Euroleague.

BEST OF THEMASPORTS