«Ευχαριστώ την ομάδα, με τραβούν κοντά τους»

«Ευχαριστώ την ομάδα, με τραβούν κοντά τους»

Συγκινημένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του στη Cytavision o νεαρός ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Σάββας Σοφοκλέους, ο οποίος στον αγώνα με τη Δόξα αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός.

 Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν απίστευτη στιγμή για μένα. Πολλά συναισθήματα... Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου πάνω από όλα που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να αγωνιστώ ως βασικός στην ομάδα του Απόλλωνα. Ευχαριστώ την ομάδα μου που σιγά-σιγά με έβαλε στο κλίμα, με βοηθούν στην προπόνηση, με τραβούν κοντά τους, δεν προσπαθούν να με αποφεύγουν, γιατί υπάρχουν κι αυτά στο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Αγγλία ο Μαραγκός - Συνάντηση με νομικούς για το εμπάργκο

Στην Αγγλία ο Μαραγκός - Συνάντηση με νομικούς για το εμπάργκο

Στην Αγγλία μετέβη ο νέος πρόεδρος της Ανόρθωσης, Χρήστος Μαραγκός, ο οποίος συνεχίζει τις εντατικές προσπάθειες για τη μείωση της ποινής του εμπάργκο μεταγραφών που επιβλήθηκε από τη FIFA.