Ανάρτηση από τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Ντε Λούκας, για το περιστατικό με τον Πέρετζ στον αγώνα Κυπέλλου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Με αυτή τη δήλωση θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους φιλάθλους της Κύπρου, τους φίλους της ΑΕΛ, την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και όλες τις αρμόδιες αρχές.

Εκφράζω την ειλικρινή μου απολογία και τη λύπη μου για το περιστατικό μετά τον αγώνα του Κυπέλλου. Οι ενέργειές μου ήταν απαράδεκτες και αντιεπαγγελματικές και θέλω να ζητήσω συγγνώμη πρώτα από τον συνάδελφό μου ποδοσφαιριστή, αλλά και από όλους για την απερίσκεπτη συμπεριφορά μου.

Στην επαγγελματική μου καριέρα δεν είχα ποτέ ξανά τέτοιο περιστατικό. Σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί η συμπεριφορά μου εντός και εκτός γηπέδου ήταν απόλυτα επαγγελματική και δεν είχα ποτέ αντιπαράθεση ούτε με άλλον συνάδελφο ούτε με συμπαίκτη της ομάδας.

Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ τις πράξεις μου. Δυστυχώς το μυαλό μου θόλωσε από την απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του αντίπαλου παίκτη από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του δέχτηκα συνεχείς επαναλαμβανόμενες προσβολές βαθιάς ρατσιστικής και προσωπικής φύσης. Δεν θέλω να δώσω βάση στις λέξεις που χρησιμοποιούνται εναντίον μου, καθώς ελπίζω να προχωρήσω.

Στην επαγγελματική μου καριέρα δεν έχω βιώσει αυτό το επίπεδο λεκτικού ρατσισμού στο γήπεδο, η απογοήτευση και η ταπείνωση που βίωνα θόλωναν την κρίση και το μυαλό μου. Η αντίδρασή μου ήταν μια εξαιρετικά κακή προσπάθεια να σταματήσω αυτό που μου συνέβαινε.

Θέλω να επαναλάβω ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τις πράξεις μου. Όντας μέρος ενός τόσο καλού αθλήματος όπως το ποδόσφαιρο που προωθεί το δίκαιο παιχνίδι, πιστεύω ότι είναι σημαντικό να δώσω κάποια σαφήνεια ως προς το τι βίωνα πριν από τις ενέργειές μου.

Έχω ήδη κάνει καταγγελία στην Κυπριακή Αστυνομία με τη βοήθεια του δικηγόρου μου και έχω ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία καταγγελίας της ρατσιστικής συμπεριφοράς σε βάρος μου στις Αρμόδιες Αρχές της ΚΟΠ, της UEFA και της FIFA.

Θέλω να ζητήσω ξανά συγγνώμη από όλους για τη συμπεριφορά μου και να τονίσω ότι οι πράξεις μου δεν έχουν θέση σε αυτό το άθλημα. Προχωρώντας μπροστά, επικεντρώνομαι αποκλειστικά στο να υποστηρίξω την ομάδα μου και τον σύλλογό μου.»

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Luiyi De Lucas (@luiyidelucas)

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον νέο τεχνικό διευθυντή!-ThemaSports
09/05 @ 19:31

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον νέο τεχνικό διευθυντή!

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Παναγιώτη Γιάννου στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

ΕΠΙΣΗΜΟ για Λεβέντη - Το πόστο του στην ΑΕΛ-ThemaSports
09/05 @ 16:33

ΕΠΙΣΗΜΟ για Λεβέντη - Το πόστο του στην ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νικόλα Λεβέντη πόστο του Διευθυντή Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και στο Εμπορικό Τμήμα.

Προς το παρόν μένει ο Αβραάμ...-ThemaSports
09/05 @ 15:35

Προς το παρόν μένει ο Αβραάμ...

Ο Ανδρέας Αβραάμ ασκεί κανονικά τα καθήκοντα του, δεν έχει λάβει ενημέρωση από τη διοίκηση ότι θα τερματιστουν οι υπηρεσίες τους στην ΑΕΛ.

ΑΕΛ: Καταρτίστηκε σε σώμα το νέο ΔΣ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
09/05 @ 14:22

ΑΕΛ: Καταρτίστηκε σε σώμα το νέο ΔΣ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από την ΑΕΛ για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Το «κλείδωμα» της πρόσληψης Γιάννου, ο Γαρπόζης και οι κουβέντες του καφενέ… -ThemaSports
09/05 @ 09:13

Το «κλείδωμα» της πρόσληψης Γιάννου, ο Γαρπόζης και οι κουβέντες του καφενέ…

Στην ψεσινή συνεδρία το ΔΣ της ΑΕΛ, ουσιαστικά επικύρωσε την κατ’ αρχήν απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής, για πρόσληψη του Παναγιώτη Γιάννου στην θέση του αθλητικού διευθυντή.

Επιβεβαίωσε για Γιάννου...-ThemaSports
08/05 @ 10:50

Επιβεβαίωσε για Γιάννου...

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου. Μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Παναγιώτη Γιάννου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ