Ο Δημήτρης Χριστοφόρου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, «στάθηκε» στο χθεσινό ισόπαλο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον Άρη για τον θεσμό του κυπέλλου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι δηλώσεις του:  

Για το χθεσινό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Μοναδικός μας στόχος ήταν η νίκη και την επιδιώξαμε. Νομίζω φάνηκε. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είμασταν καλύτεροι και πιο διεκδικητικοί. Το γκολ όμως δεν ήρθε ποτέ. Είναι κάτι που πρέπει να βρούμε για να κερδίζουμε τα ντέρμπι. Στο τελευταίο 25λεπτο όμως ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να σκοράρει».

Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα: «Η βαθμολογία είναι εκεί. Αυτό που έχει σημασία είναι πως να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Δεν έχουμε περιθώρια. Οφείλουμε να το αλλάξουμε αν είναι να προλάβουμε. Δεν πρέπει να προτρέχουμε. Έχουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη την Πέμπτη».

Για το ματς με τον Άρη: «Σαφώς όταν μιλάμε για παιχνίδι που δεν έχει αύριο, είναι κρίσιμος ο αγώνας. Ως προς την προοπτική της ομάδας να βγει στην Ευρώπη. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσουν από άκρη σ’ άκρη το Αντώνης Παπαδόπουλος. Νας μας στηρίξουν και να χαρούμε όλοι μαζί την πρόκριση. Στο Αντώνης Παπαδόπουλος δεν φοβόμαστε κανέναν. Ξέρουμε την ποιότητα που έχει ο Άρης. Δεν θα είναι εύκολο αλλά υπάρχει πίστη».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Κορρέα και Κάργας επιστρέφουν. Ο Κίκο δεν υπολογίζεται. Ούτε ο Κωστάκης Αρτυματάς και θα δούμε την κατάσταση των Γκερέρο, Ουαρίς και Μουσοντά».

Για τη διαιτησία: «Είναι γεγονός ότι μας προβληματίζουν πράγματα τα οποία βλέπουμε. Κυρίως η ανομοιομορφία στις αποφάσεις. Βλέπουμε φάουλ που γίνονται και να δίνονται κόκκινες και μπορεί να γίνει το ίδιο φάουλ αλλά να μην δοθεί κόκκινη. Είμαστε από τις αδικημένες ομάδες φέτος. Αυτό θεωρούμε. Υπάρχει το VAR και όλοι βλέπουν και κρίνουν. Ο καθένας έχει την άποψη του. Δεν θα δεχθούμε αυτά που γίνονται να συνεχίσουν και του χρόνου».

Για την βαθμολογία και ο στόχος για Ευρώπη: «Αλίμονο αν δεν πιστεύουμε. Όποτε χάσαμε, χάσαμε οριακά. Δεν μπορούμε όμως να επικαλούμαστε πάντα την ατυχία. Πρέπει να κοιτάξουμε τον καθρέφτη και να βελτιωθούμε. Είναι στοιχεία που παρατηρούνται σε αρκετά ντέρμπι. Το ζητούμενο είναι πως ακόμα και στα καλά μας διαστήματα, δεν κερδίζουμε. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο σε αυτά τα διαστήματα να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Για το αντικείμενο που ρίχθηκε στον χθεσινό αγώνα: «Από τη πρώτη στιγμή έχει εντοπιστεί αυτός που το έριξε. Μιλάμε για ένα μωρό παιδί και προβήκαμε σε συστάσεις. Θέλουμε ο κόσμος να προστατεύει την ομάδα. Έγιναν συστάσεις στον πατέρα του παιδιού πως αν επαναληφθεί ξανά, θα αναγκαστούμε να απαγορεύσουμε την είσοδο στο γήπεδο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανόρθωση: Αυτό είναι το νέο Δ.Σ-ThemaSports
10/05 @ 20:15

Ανόρθωση: Αυτό είναι το νέο Δ.Σ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ανακοίνωσε η Ανόρθωση μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης εκλογικής συνέλευσης (10/5).

Συνεχάρη τους Μαχητές!-ThemaSports
10/05 @ 19:33

Συνεχάρη τους Μαχητές!

Στην ομιλία του ο Χρήστος Πουλλαΐδης συνεχάρη τους Μαχήτες, για την εκστρατεία που κάνουν για το Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ανόρθωση: Προσφέρει ένα σεβαστό ποσό για τα κριτήρια ο Πουλλαΐδης!-ThemaSports
10/05 @ 19:15

Ανόρθωση: Προσφέρει ένα σεβαστό ποσό για τα κριτήρια ο Πουλλαΐδης!

Στην ομιλία του ο Χρήστος Πουλλαΐδης αποκάλυψε ότι θα δώσει ένα σημαντικό ποσό για τα κριτήρια.

Πουλλαΐδης: «Δεν με ενδιαφέρει τα 20 εκατομμύρια που έβαλα, αλλά το ότι με έβγαλαν άχρηστο»-ThemaSports
10/05 @ 19:08

Πουλλαΐδης: «Δεν με ενδιαφέρει τα 20 εκατομμύρια που έβαλα, αλλά το ότι με έβγαλαν άχρηστο»

Η ομιλία του Χρήστου Πουλλαΐδη στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης.

Ανόρθωση: Στην παρουσία του Πουλλαΐδη η Έκτακτη Γενική Συνέλευση - Παίρνει επίσημα το χρίσμα ο Χατζηστεφάνου-ThemaSports
10/05 @ 18:33

Ανόρθωση: Στην παρουσία του Πουλλαΐδη η Έκτακτη Γενική Συνέλευση - Παίρνει επίσημα το χρίσμα ο Χατζηστεφάνου

Ολοκληρώθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου της Ανόρθωσης.

Χωρίς νίκη!-ThemaSports
10/05 @ 18:04

Χωρίς νίκη!

Δεν κέρδισε φέτος τον Άρη η Ανόρθωση

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ