Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την τραγική εμφάνιση του Παναθηναϊκού, που έκανε νέα γκέλα στην Λεωφόρο, έμεινε στο -3 και με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχει καμία τύχη στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 
Δεν είναι η πρώτη κακή εμφάνιση της ομάδας το τελευταίο διάστημα. Είχε προηγηθεί το 2-2 με την Λαμία, που η ομάδα και πάλι ήταν κακή αυτή την φορά αγωνιζόμενη με παίκτη παραπάνω, ενδιάμεσα είχαμε την πρόκριση στον τελικό με τον ΠΑΟΚ, που ήρθε όμως με κακή εμφάνιση και το κακό τρίτωσε απόψε.
Όταν παίζεις με την Κηφισιά στην έδρα σου και δεν κερδίζεις δεν έχει καμία δικαιολογία. Μα καμία. Ακόμα και με δέκα παίκτες, που έπαιζε η ομάδα από το 64 σε ένα αψυχολόγητο μαρκάρισμα του Σένκεφελντ στον Τετέι δεν έχει καμία δικαιολογία μετά και με το γκολ, που δέχθηκε και που στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα έκανε μία φάση με τον Ιωαννίδη, για να πάρει τη νίκη. Αντίθετα η Κηφισιά έκανε τρεις φάσεις για γκολ.

Το χειρότερο και από την γκέλα είναι η εικόνα της ομάδας. Μία εικόνα, που είναι ανησυχητική, προβληματική και αν δεν αλλάξει άμεσα το πρωτάθλημα θα πετάξει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ειδικά μετά την αποβολή του Σένκεφελντ η ομάδα ήταν πολύ μπερδεμένη και μπερδεύτηκε ακόμα πιο πολύ με τις αλλαγές. Με σέντρες και γιόμες δουλειά δεν γίνεται. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε λες και πίστευε ότι το ματς θα το πάρει περπατώντας. Η Κηφισιά με διπλή ζώνη άμυνας κράταγε μέχρι το γκολ, που έβαλε ο Παλάσιος από πάσα του Ιωαννίδη. Το 1-0 αντί να ξυπνήσει την ομάδα, την κοίμισε και άλλο και στη συνέχεια και μέχρι να μείνει με δέκα ο Παναθηναϊκός είχε ένα γκολ του Παλάσιος, που σωστά ακυρώθηκε σαν οφ-σάιντ και άλλη μία ευκαιρία από γύρισμα του Παλάσιος.

Η συνέχεια είναι αυτή, που αναφέραμε μετά την κόκκινη. Ο Παναθηναϊκός τώρα πρέπει να βρει την δύναμη να δει μπροστά και να γίνει κατανοητό μέσα στα αποδυτήρια ότι απαγορεύεται να χαθεί βαθμός στα δύο ματς, που έρχονται με Αρη και ΟΦΗ. Διότι αν αυτό γίνει το πρωτάθλημα θα πετάξει πριν τα play off.

*Όταν η ομάδα δεν είναι καλά περιμένεις από τους καλούς σου παίκτες να την τραβήξουν. Με εξαίρεση τον Ιωαννίδη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο από τα βαριά χαρτιά κανείς δεν ήταν καλός. Και αυτό τα εξηγεί όλα.

*Ο κόσμος ήρθε πάλι στην Λεωφόρο, στήριξε και έφυγε πικραμένος. Κρύο ντους είναι η ομάδα. Χσρά την Τετάρτη το βράδυ, απογοήτευση την Κυριακή το βράδυ.

*Και οι άλλες ομάδες, που είναι ψηλά σήμερα δεν ήταν καλά. Και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έβγαλαν κούραση από τα ματς της Τετάρτης και της Πέμπτης, αλλά βρήκαν τον τρόπο και νίκησαν στο τέλος. Ο Παναθηναϊκός στην έδρα του με αντίπαλο την Κηφισιά έκανε και άλλη γκέλα και να δούμε που θα σταματήσουν οι γκέλες.

Sdna.gr

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΚ: Η αγωνιστική αδράνεια ενόψει Ολυμπιακού και ο χρόνος που λειτουργεί υπέρ του Λιβάι!-ThemaSports
04/05 @ 12:41

ΑΕΚ: Η αγωνιστική αδράνεια ενόψει Ολυμπιακού και ο χρόνος που λειτουργεί υπέρ του Λιβάι!

Η ΑΕΚ έχει στο μυαλό της την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, στην οποία θα κληθεί να διατηρήσει τα κεκτημένα. Αφού είναι στο +4 από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό με παιχνίδι περισσότερο από τον «δικέφαλο του Βορρά», αλλά και στο +5 από τον Ολυμπιακό (που επίσης έχει ματς λιγότερο).

Το ξέκοψε ο Μεντιλίμπαρ: «Ούτε λέξη μην ακούσω για τον τελικό»-ThemaSports
04/05 @ 11:58

Το ξέκοψε ο Μεντιλίμπαρ: «Ούτε λέξη μην ακούσω για τον τελικό»

Χαμήλωσε τους τόνους ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Παναθηναϊκός: Aνατροπή και... φαβορί για Μπάλντοκ!-ThemaSports
03/05 @ 23:23

Παναθηναϊκός: Aνατροπή και... φαβορί για Μπάλντοκ!

Ο Παναθηναϊκος έχει μπει πλέον δυνατά για την απόκτηση του Τζόρτζ Μπάλντοκ...

Πανσερραϊκός: Λύθηκε και επίσημα το συμβόλαιο του Ουάρντα-ThemaSports
03/05 @ 19:41

Πανσερραϊκός: Λύθηκε και επίσημα το συμβόλαιο του Ουάρντα

Ο Πανσερραϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Αμρ Ουάρντα για τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών μια αγωνιστική πριν το φινάλε των playouts της Stoiximan Super League.

Στα... όρια του ο Πάμπλο Γκαρσία με ΟΥΑΡΝΤΑ - Τον «τελείωσε» η διοίκηση πριν την τελευταία αγωνιστική!-ThemaSports
03/05 @ 17:21

Στα... όρια του ο Πάμπλο Γκαρσία με ΟΥΑΡΝΤΑ - Τον «τελείωσε» η διοίκηση πριν την τελευταία αγωνιστική!

Ούτε μία ισχυρή προσωπικότητα όπως ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, δεν μπόρεσε να τα... βγάλει πέρα με τον Αμρ Ουάρντα, με τη διοίκηση της ομάδας να φτάνει στα όρια της όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας Sportime.gr και να τον αποδεσμεύει πριν καν τελειώσει το πρωτάθλημα!

Με Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία-ThemaSports
03/05 @ 08:26

Με Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία

"Ορφανός" ο πάγκος της Εθνικής Ελλάδας και στο τιμόνι της για το προσεχές φιλικό με την Γερμανία αναμένεται να βρεθεί ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ