Θεμιστοκλέους: «Σημαίνει πολλά για μένα το γκολ, είναι το πρώτο μου στην Α' κατηγορία»

Θεμιστοκλέους: «Σημαίνει πολλά για μένα το γκολ, είναι το πρώτο μου στην Α' κατηγορία»

Δηλώσεις στη Cytavision έκανε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Θεμιστοκλής Θεμιστοκλέους μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ, όπου σκόραρε το νικητήριο γκολ, που ήταν μάλιστα το πρώτο του σε αγώνα Α΄ Κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως έζησε το παιχνίδι: «Βλέπαμε το πρώτο ημίχρονο από τον πάγκο, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Ισοφαρίσαμε και το γυρίσαμε».

Για το πρώτο του γκολ: «Σημαίνει πολλά για μένα, είναι το πρώτο μου γκολ στην Α' κατηγορία και είναι πολύ σημαντικό».

Για το πως βλέπει τα παιχνίδια: «Έχουμε στόχο ως ομάδα και πιστεύω κάθε νεαρός περιμένει τις ευκαιρίες του».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Ελλάδα για αντί-Νικοπολίδης, έφυγε σε έξι μήνες και «έγινε» διαφήμιση για φωτοβολταϊκά

Στην Ελλάδα για αντί-Νικοπολίδης, έφυγε σε έξι μήνες και «έγινε» διαφήμιση για φωτοβολταϊκά

Η ιστορία του γκολκίπερ που ο Ολυμπιακός «πίστεψε» πολύ, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάλαβε πως δεν είναι ο κατάλληλος για να σηκώσει το βάρος των απαιτήσεων.