Με χαρακτηριστική άνεση, η Μπαρτσελόνα... σκόρπισε με 4-0 την Χετάφε εντός έδρας, για την 26η αγωνιστική της La Liga και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα απέναντι στη Χετάφε, η Μπαρτσελόνα νίκησε με 4-0 την ομάδα του Μπορδαλάς, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της La Liga.

Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα του Τσάβι ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας (με 57 βαθμούς), έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο από την 3η Τζιρόνα. Από την άλλη, οι «μπλε» έμειναν στους 34 βαθμούς και βρίσκονται στην 10η θέση της σχετικής κατάταξης.


 

Από την «εκκίνηση» της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και στο 20ο λεπτό, βρήκαν το... δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Ραφίνια σκόραρε, ανοίγοντας το σκορ.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, οι Καταλανοί κατόρθωσαν να κεφαλαιοποιήσουν το προβάδισμά τους, με ένα δεύτερο γκολ. Ο Κρίστενσεν «σέρβιρε» στον Ζοάο Φέλιξ και εκείνος σε κενή εστία, έγραψε το 2-0 στο 53’.

Μάλιστα, η ομάδα του Τσάβι ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, στο 61ο λεπτό του αγώνα, σε ένα σημείο που ο Ντε Γιονγκ, διαμόρφωσε το 3-0. Το «κερασάκι» στην... τούρτα της Μπαρτσελόνα, μπήκε από τον Φερμίν Λόπες στις καθυστερήσεις, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ, έπειτα από σουτ του Ροκ και σκόραρε για το τελικό 4-0! 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κανσέλο (84' Φορτ), Κουμπάρσι, Αραούχο, Κούντε, Κρίστενσεν (77' Βίτορ Ροκ), Γκουντουγκάν (83' Πέδρι), Ντε Γιονγκ, Ζοάο Φέλιξ (63' Λόπες), Ραφίνια (77' Ρομέου), Λεβαντόφσκι.

Χετάφε (Μπορδαλάς Χιμένες): Σόρια, Τζένε (68' Αλένα), Αλντερέτε, Άλβαρες, Ιγκλέσιας Σάντσες (46 Καρμόνα), Μίγια, Μορίμπα, Μαξίμοβιτς (67' Μάτα), Ρίκο, Γκρίνγουντ (67' Ροντρίγκες), Μαγιοράλ.

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίθανη επιστροφή της Γιουβέντους από 3-0 σε 3-3 μέσα σε οκτώ λεπτά στην Μπολόνια!-ThemaSports
20/05 @ 23:53

Απίθανη επιστροφή της Γιουβέντους από 3-0 σε 3-3 μέσα σε οκτώ λεπτά στην Μπολόνια!

Γύρισε από την... κόλαση και με τρία τέρματα σε διάστημα οκτώ λεπτών (από το 76' στο 84'), η Γιουβέντους έφυγε όρθια μετά από «ομηρική» μάχη στο «Ρενάτο Νταλ'Άρα» με αντίπαλο την Μπολόνια (3-3)!

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
20/05 @ 23:11

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Νέος προπονητικός σταθμός για τον Βορειοϊρλανδό προπονητή Νιλ Λένον.

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!-ThemaSports
20/05 @ 21:20

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως από την 1η Ιουνίου θα εκκινήσει η νέα εποχή της ομάδας με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο! Συμβόλαιο τριών ετών υπέγραψε ο Ολλανδός, που θα μεταφέρει μαζί του στο «Άνφιλντ» έμπιστους συνεργάτες του με σκοπό ν' ανταποκριθεί στις προσδοκίες των διοικούντων τους «κόκκινους».

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!-ThemaSports
20/05 @ 20:07

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!

Κάποτε ο Κλοπ είχε πει για αυτόν πως «δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος εάν θέλει να σε σκοτώσει». Αν ρωτήσεις ένα παιδάκι, τι καριέρα ονειρεύεται να κάνει στο ποδόσφαιρο, θα σου απαντήσει «σαν του Σωκράτη». Ο σπουδαίος κεντρικός αμυντικός αποφάσισε πως πρέπει να σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπά... για να επικεντρωθεί στην οικογένειά του!

Mister, you’ll never walk alone-ThemaSports
20/05 @ 21:04

Mister, you’ll never walk alone

Αγαπήθηκε, Λατρεύτηκε, Αποθεώθηκε!

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 14:55

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τους άφησε να φύγουν. Δεν μπορούσε να μην τους μιλήσει. Στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ. Για μία ακόμη φορά. Για τελευταία φορά. Ακόμη και αν οι φίλοι των «κόκκινων» ελπίζουν μελλοντικά πως ο Γιούργκεν Κλοπ, κάποια στιγμή, θα γυρίσει!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ