Πλουτής: «Ο Ντε Λούκας δέχθηκε έντονη και χυδαία ρατσιστική συμπεριφορά - Κακώς αντέδρασε»

Πλουτής: «Ο Ντε Λούκας δέχθηκε έντονη και χυδαία ρατσιστική συμπεριφορά - Κακώς αντέδρασε»

Στις δηλώσεις που έκανε στη Cytavision ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Πλουτής Αβραάμ, πριν από την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΖ, αναφέρθηκε στο επεισόδιο Ντε Λούκας-Πέρετζ.

Συγκεκριμένα είπε:

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη η συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή μας. Σίγουρα θα τιμωρηθεί από την Ομοσπονδία, αλλά και από την ομάδα μας. Αλλά ένας άνθρωπος δεν είναι τρελός για να προβεί σε αυτήν την πράξη. Έκανε και καταγγελία στην αστυνομία. Είχε διάρκεια το περιστατικό των δύο παικτών. Δέχθηκε ο παίκτης μας έντονη και χυδαία ρατσιστική συμπεριφορά και κακώς αντέδρασε. Είναι πλέον νομικό το θέμα. Θα προβεί σε δημόσια απολογία ο παίκτης μας τις επόμενες μέρες. Υπήρχαν μάρτυρες και από τις δύο ομάδες».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μια Κυρία ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ που αισιοδοξεί...

Μια Κυρία ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ που αισιοδοξεί...

Η Ανόρθωση έφτασε τους 12 βαθμούς, έδωσε συνέχεια στην βαθμολογική πρόοδο που θα μπορούσε να ήταν καλύτερη όμως έχει λόγους να αισιοδοξεί.