ΓΙΑΝΣΟΝ: «Γελοία η απόλυση Ρέκνταλ - Θα μπορούσα να πω πολλά για τους συμβούλους του Παπασταύρου»

ΓΙΑΝΣΟΝ: «Γελοία η απόλυση Ρέκνταλ - Θα μπορούσα να πω πολλά για τους συμβούλους του Παπασταύρου»

Δηλώσεις στη Νορβηγική ιστοσελίδα vg.no έκανε ο πρώην Αθλητικός Διευθυντής της Ομόνοιας, Γέσπερ Γιάνσον, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την απόλυση του Κιετίλ Ρέκνταλ.

Ανάμεσα σε άλλα, την χαρακτήρισε γελοία, ενώ άφησε υπονοούμενα για τους συμβούλους του προέδρου του «τριφυλλιού», Σταύρου Παπασταύρου.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είναι γελοίο. Απίστευτο. Όταν απολύθηκα, ο Γκέιρ Φίφκαρντ και ο Κιετίλ Ρέκνταλ ήξεραν πως ήταν θέμα χρόνου η απόλυση τους. Ο πρόεδρος του συλλόγου έχει τους συμβούλους του. Θα μπορούσα να πω πολλά γι΄ αυτό. Είχαν έξι προπονητές σε δύο χρόνια. Είναι πραγματικά απίστευτο».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Όρεγκον: Το γιγάντιο emoji από δέντρα που φαίνεται από το διάστημα

Όρεγκον: Το γιγάντιο emoji από δέντρα που φαίνεται από το διάστημα

Κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου 18 στο Όρεγκον, ένα τεράστιο χαμόγελο σχηματίζεται στο δάσος, αποτέλεσμα ενός ευφάνταστου σχεδίου αναδάσωσης που συνδυάζει τη φύση με τα... emoji.