Themasports teamΔηλώσεις στη Νορβηγική ιστοσελίδα vg.no έκανε ο πρώην Αθλητικός Διευθυντής της Ομόνοιας, Γέσπερ Γιάνσον, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την απόλυση του Κιετίλ Ρέκνταλ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανάμεσα σε άλλα, την χαρακτήρισε γελοία, ενώ άφησε υπονοούμενα για τους συμβούλους του προέδρου του «τριφυλλιού», Σταύρου Παπασταύρου.
Συγκεκριμένα είπε:
«Είναι γελοίο. Απίστευτο. Όταν απολύθηκα, ο Γκέιρ Φίφκαρντ και ο Κιετίλ Ρέκνταλ ήξεραν πως ήταν θέμα χρόνου η απόλυση τους. Ο πρόεδρος του συλλόγου έχει τους συμβούλους του. Θα μπορούσα να πω πολλά γι΄ αυτό. Είχαν έξι προπονητές σε δύο χρόνια. Είναι πραγματικά απίστευτο».
Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα.
Δεν είναι... μυστικό ότι ο Κύπριος οπαδός δεν πολυενδιαφέρεται για την Εθνική μας ομάδα. Ή να το πούμε διαφορετικά, τον νοιάζει πολύ περισσότερο του η ομάδα του στο πρωτάθλημα από την Εθνική.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/11 @ 13:43
Οι Ομονοιάτες εξάντλησαν τα 2500 εισιτήρια που τους αναλογούσαν για το παιχνίδι με τη Ραπίντ στην Αυστρία, που θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου.
15/11 @ 15:30
Πολύ κοντά στην επιστροφή τους βρίσκονται οι Σενού Κουλιμπαλί και Κάρελ Άιτινγκ.
15/11 @ 11:09
Η ανακοίνωση της Ομόνοιας.
14/11 @ 19:08
Η σατιρική εκπομπή της OMONOIA TV.
14/11 @ 16:20
Αγωνίστηκε 60 λεπτά ο Γουίλι Σεμέδο χθες βράδυ στη φιλική ισοπαλία χωρίς τέρματα του Πράσινου Ακρωτηρίου με το Ιράν.
14/11 @ 13:22
Πήρε έξτρα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ραπίντ στην Αυστρία η ΟΜΟΝΟΙΑ.
BEST OF THEMASPORTS