ΓΙΑΝΣΟΝ: «Γελοία η απόλυση Ρέκνταλ - Θα μπορούσα να πω πολλά για τους συμβούλους του Παπασταύρου»

ΓΙΑΝΣΟΝ: «Γελοία η απόλυση Ρέκνταλ - Θα μπορούσα να πω πολλά για τους συμβούλους του Παπασταύρου»

Δηλώσεις στη Νορβηγική ιστοσελίδα vg.no έκανε ο πρώην Αθλητικός Διευθυντής της Ομόνοιας, Γέσπερ Γιάνσον, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την απόλυση του Κιετίλ Ρέκνταλ.

Ανάμεσα σε άλλα, την χαρακτήρισε γελοία, ενώ άφησε υπονοούμενα για τους συμβούλους του προέδρου του «τριφυλλιού», Σταύρου Παπασταύρου.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είναι γελοίο. Απίστευτο. Όταν απολύθηκα, ο Γκέιρ Φίφκαρντ και ο Κιετίλ Ρέκνταλ ήξεραν πως ήταν θέμα χρόνου η απόλυση τους. Ο πρόεδρος του συλλόγου έχει τους συμβούλους του. Θα μπορούσα να πω πολλά γι΄ αυτό. Είχαν έξι προπονητές σε δύο χρόνια. Είναι πραγματικά απίστευτο».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Αθανασίου: «Σημαντικό βήμα ο Απόλλωνας, θα δώσω τα πάντα για να αποδείξω ότι αξίζω»

Αθανασίου: «Σημαντικό βήμα ο Απόλλωνας, θα δώσω τα πάντα για να αποδείξω ότι αξίζω»

Ο Αντρέας Αθανασίου αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα του Απόλλωνα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο νεαρός ακραίος επιθετικός μιλά στο apollon.com.cy για τη μεταγραφή του στην ομάδα μας, την πορεία του στο ποδόσφαιρο, τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και τους στόχους που θέτει με την κυανόλευκη φανέλα.