Παρά τις ευκαιρίες του στο δεύτερο σετ, ο ασταθής Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κάσπερ Ρουντ στα ημιτελικά του Λος Κάμπος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 
Mπορεί να μην κατάφερε να απειλήσει τον αντίπαλό του στο πρώτο σετ, όμως βρήκε επιστροφές στο δεύτερο και είχε πέντε πόιντ. Πέταξε, ωστόσο, τις ευκαιρίες του (τον πρόδωσε κυρίως το backhand) και όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ, όπου ο Ρουντ μπήκε σαφώς πιο δυνατά και τελικά καθάρισε τον αγώνα στο πρώτο του ματς πόιντ.

Μένει, λοιπόν, για μια ακόμα εβδομάδα εκτός Top 10 (θα ανέβαινε στο Νο.9 με τον τίτλο, ενώ τώρα πέφτει στο Νο.12) και στρέφει το βλέμμα του στο Ακαπούλκο (ATP 500), ελπίζοντας ότι ματς με ματς θα βρει τον ρυθμό του. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι μέχρι και πριν λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν είχε πρόβλημα στη μέση και δεν έκανε την pre-season που θα ήθελε.

Sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το σήκωσε στη Μαδρίτη ο Ρούμπλεφ-ThemaSports
05/05 @ 23:06

Το σήκωσε στη Μαδρίτη ο Ρούμπλεφ

Μετά από μια σκληρή «μάχη» ο Αντρέι Ρούμπλεφ λύγισε τον Φέλιξ Οζέ Αλιασίμ, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Madrid Open.

Χώρισαν Τσιτσιπάς και Μπαντόσα!-ThemaSports
05/05 @ 22:05

Χώρισαν Τσιτσιπάς και Μπαντόσα!

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Πάουλα Μπαντόσα με τον Στέφανο Τσιτσιπά, όπως ανακοίνωσε η Ισπανίδα.

Το «θρίλερ» της Μόνικα Σέλες και μία μαχαιριά, που... άλλαξε το τένις!  -ThemaSports
30/04 @ 21:47

Το «θρίλερ» της Μόνικα Σέλες και μία μαχαιριά, που... άλλαξε το τένις!

30/04/1993: Η Μόνικα Σέλες, το Νο.1 παγκοσμίως στο τένις, αντιμετώπιζε την Μαγκνταλένα Μαλέεβα στο πλαίσιο του Citizen Cup στο Αμβούργο. Η γενημμένη στην Γιουγκοσλαβία τενίστρια ήταν το απόλυτο φαβορί, όμως μια... μαχαιριά από τον Γκούντερ Πάρχε έμελλε να αλλάξει τόσο την πορεία του αγώνα, όσο και ολόκληρης της ζωής και μετέπειτα καριέρας της, συγκλονίζοντας τον κόσμο του τένις.

Αντρέ Αγκάσι: Γνώρισε τη Χιονάτη κι ερωτεύτηκε τη Μάγισσα-ThemaSports
29/04 @ 19:29

Αντρέ Αγκάσι: Γνώρισε τη Χιονάτη κι ερωτεύτηκε τη Μάγισσα

Λευκός, όσο λευκότερος γίνεται, εμφανίστηκε για την αναγνωριστική βόλτα στο χορτάρι του Wimbledon.

Προελαύνει και στη Μαδρίτη η Σάκκαρη-ThemaSports
27/04 @ 15:34

Προελαύνει και στη Μαδρίτη η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στη Σλόαν Στέφενς, κέρδισε την Αμερικανίδα με 2-0 σετ (1-6, 3-6) σε κάτι περισσότερο από μία και προκρίθηκε στους 16 του Madrid Open.

Πρόωρο αντίο στη Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς-ThemaSports
27/04 @ 14:20

Πρόωρο αντίο στη Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς

Μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο Μόντε Κάρλο και τον τελικό στη Βαρκελώνη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς λύγισε στην πρεμιέρα του στη Μαδρίτη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ