Ανδρέας Χρίστου

Δηλώσεις από τον πετοσφαιριστή της Ομόνοιας, Νίκο Ελευθερίου στην ιστοσελίδα των πρασίνων ενόψει των τελικών κόντρα στον Παφιακό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις:

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών υποδέχεται αύριο το βράδυ στις 20:00 στο «Ελευθέρια» τον Παφιακό για τους τελικούς του πρωταθλήματος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγείται με 2-0 στις νίκες και θέλει ακόμη δύο για να στεφθεί πρωταθλήτρια για όγδοη φορά στην ιστορία της!

Ο Νικόλας Ελευθερίου μίλησε για τον αυριανό αγώνα και κάλεσε τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο και να στηρίξει τους πετοσφαιριστές μας.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Παφιακό. Είναι οι τελικοί του πρωταθλήματος και παρά το γεγονός ότι θεωρητικά είμαστε το φαβορί, χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση στο μάξιμουμ. Βρισκόμαστε δύο νίκες μακριά από τον τίτλο και θέλουμε αύριο να κάνουμε το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Περιμένω ακόμη καλύτερο τον αντίπαλο γιατί είναι τελικός και θέλει να διεκδικήσει τις πιθανότητες του για να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα και να αναπτερώσει τις ελπίδες του», δήλωσε αρχικά ο Ελευθερίου.

Και ακολούθως έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο: «Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Είναι ο έβδομος μας παίκτης. Το τμήμα του βόλεϊ κρατάει τη σημαία ψηλά τα τελευταία 10 χρόνια και χρειάζεται η στήριξη για να φτάσουμε στη νίκη. Με δύο νίκες θα μπορέσουμε όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του 8ου πρωταθλήματος στην ιστορία του τμήματος».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού-ThemaSports
04/05 @ 15:10

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού

Η Ομόνοια κλείδωσε την 3η θέση και απομένει μία αγωνιστική κόντρα στην Πάφο, για το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»-ThemaSports
04/05 @ 10:17

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»

Παραχώρησε δηλώσεις σε Ολλανδικής ιστοσελίδα ο τεχνικός της Χέρενφεν, Φαν Φόντερεν, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λοΐζο Λοΐζου που παίζει στην ομάδα ως δανεικός από την Ομόνοια.

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ-ThemaSports
03/05 @ 19:28

Αναστασίου: Τα... ερωτηματικά για τον αγώνα πρωταθλήματος με Πάφο ενόψει ΤΕΛΙΚΟΥ

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει ως γνωστό την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 11 Μαϊου, για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την 3η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»-ThemaSports
03/05 @ 13:42

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος»

Φωτογραφίες από την χθεσινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» δημοσιοποίησε στα social media η Ομόνοια.

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»-ThemaSports
02/05 @ 20:32

Δημοσίευμα για ΑΛΙΟΥΜ και Χάμαρμπι: «Θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να πει «όχι» στην Ομόνοια»

Σύμφωνα με σημερινό (02/05) δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας fotbolldirekt.se, στη Χάμαρμπι προβληματίζονται για τον τραυματισμό του Εράμπι και σκέφτονται να πάρουν ξανά πίσω στην ομάδα τους, τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό, Σαϊντού Αλιούμ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ομόνοια.

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 18:27

Συνέχισε την προετοιμασία της η Ομόνοια ενόψει Πάφου - Πλάνα από την προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέχισε σήμερα (02/05) την προετοιμασία της η Ομόνοια, ενόψει του ματς της 11ης Μαϊου με αντίπαλο την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την τελευταία (34η) αγωνιστική του πρωταθλήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ