Themasports team Ο Αμπντούλ Ράχμαν Μπάμπα έκανε την πρώτη του ανάρτηση, μετά το σοκαριστικό περιστατικό που του συνέβη στο ματς με τον Παναθηναϊκό.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Αμπντούλ Ράχμαν Μπάμπα είναι υγιής και αυτό είναι το σημαντικότερο νέο. Σήμερα (22/02), θέλησε να ενημερώσει για την κατάστασή του, αλλά και να ευχαριστήσει τον Γιώργο Βαγιαννίδη, που πήγε να τον δει στο νοσοκομείο.
Αναλυτικά, ο 29χρονος έγραψε:«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες για το ενδιαφέρον τους και τις ευχές τους τις τελευταίες 12 ώρες. Αναρρώνω καλά και οι εξετάσεις δεν έδειξαν σοβαρή ζημιά.
Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Βαγιαννίδη που ήρθε προσωπικά να με δει στο νοσοκομείο.
Ήταν μια δύσκολη νύχτα, αλλά σύντομα θα επιστρέψω στη δράση».
www.bnsports.gr
Στα... μισά του δρόμου βρίσκονται οι τρεις Κυπριακές ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν (2025-2026).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/11 @ 16:27
Ο Ηρακλής πέρασε από την Αρκαδία χάρη σε σωτήριο πέναλτι του Ντουρμισάι στο δεύτερο ημίχρονο για το 1-0 επί του Asteras AKTOR B, ώστε να παραμείνει στην κορυφή και να προσπεράσει ξανά τη Νίκη Βόλου.
16/11 @ 15:14
Σύμφωνα με τον Νικολό Σκίρα, τέσσερις ομάδες της Premier League και η Νάπολι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Χρήστο Μουζακίτη του Ολυμπιακού.
16/11 @ 11:52
Από το απόγευμα του Σαββάτου, ο Ντούσαν Κέρκεζ είναι ο αντικαταστάτης του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο του Ατρόμητου.
16/11 @ 10:42
Η ώρα για την πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αλαφούζου έφτασε. Απόψε (16/11) στις 21:30 ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού θα μιλήσει για το παρόν, το μέλλον αλλά και τα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν και αφορούν τον Αθηναϊκό σύλλογο.
15/11 @ 23:08
Η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά για τους συλλόγους της Stoiximan Super League και για εμάς μία ευκαιρία για να ανατρέξουμε σε κάποια στατιστικά.
15/11 @ 22:35
Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ντούσαν Κέρκεζ με συμβόλαιο για 1,5 χρόνο, με τον νέο τεχνικό της ομάδας να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις.
BEST OF THEMASPORTS