Στην ΕΕΑ για την δήλωση περί θυγατρικών ο Αλαφούζος

Στην ΕΕΑ για την δήλωση περί θυγατρικών ο Αλαφούζος

Παρέμβαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου, περί «θυγατρικών ομάδων», με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού να καλείται για κατάθεση από εβδομάδα.

Την κλήση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στον Γιάννη Αλαφούζο επέφεραν οι πρόσφατες δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός περί «θυγατρικών ομάδων» στο υπάρχον πρωτάθλημα.

Όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα «Dikisports.blogspot.com», η ΕΕΑ θα καλέσει τον Γιάννη Αλαφούζο την προσεχή Δευτέρα (25/02) προκειμένου αυτός να καταθέσει όσα γνωρίζει περί του συγκεκριμένου θέματος.

Δηλώσεις που είχαν γίνει από τον «ισχυρό άνδρα» του «τριφυλλιού» μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία και την ισοπαλία 2-2 στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

 
sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία – Ισπανία: Είκοσι χρόνια μετά το έπος του Ζιντάν, η «Ρόχα» ψάχνει τη δική της εκδίκηση

Γαλλία – Ισπανία: Είκοσι χρόνια μετά το έπος του Ζιντάν, η «Ρόχα» ψάχνει τη δική της εκδίκηση

Είκοσι χρόνια μετά το ιστορικό 3-1 της Γαλλίας επί της Ισπανίας, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να υπογράφει μία από τις τελευταίες μεγάλες παραστάσεις της καριέρας του, οι δύο ποδοσφαιρικές υπερδυνάμεις συναντιούνται ξανά σε ημιτελικό Μουντιάλ, με τη «Ρόχα» να αναζητά τη δική της ποδοσφαιρική εκδίκηση.