Πόλυς ΧαραλάμπουςΓια μπάλα τον έφεραν τον Ντε Λούκας στην ΑΕΛ, φρόντισε μετά την λήξη του ψεσινού ντέρμπι, να δείξει τις δυνατότητες του στις πολεμικές τέχνες.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Υπολογίζουν πολλοί, ότι κάτι του είπε ο Πέρετς του Απόλλωνα, όμως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να αντιδράσει με τόσο άσχημο τρόπο.
Δυστυχώς δεν έμεινε μέχρι εκεί, όταν έφευγε προς τα αποδυτήρια έξαλλος, έκανε και χειρονομίες με τα χέρια του σε ανθρώπους του Απόλλωνα που ήταν στην κερκίδα.
Είναι δεδομένο ότι θα του επιβληθεί βαριά καμπάνα από τον αθλητικό δικαστή. Πάνω στο ψεσινό απαράδεκτο συμβάν, μπορεί να «πατήσει» η διοίκηση της ΑΕΛ, για να του διακόψει πρόωρα το συμβόλαιο.
Δείτε πως διαμορφώθηκε ο βαθμολογικός πίνακας της League Phase του Champions League μετά τα πρώτα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/11 @ 13:08
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης παρέθεσε δηλώσεις στον Super Sport 104.0 και μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
24/11 @ 15:36
Ενημέρωση από την ΑΕΛ για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Απόλλωνα..
24/11 @ 10:15
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ, εκφράζει έντονα παράπονα για τη διαιτησία του ψεσινού ντέρμπι στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και μεταξύ άλλων, τονίζει πως ο 4ος διαιτητής, Νικόλας Λιοτατής «δεν πληροί τα απαραίτητα κριτήρια για συμμετοχή σε αγώνες Α’ κατηγορίας και από σήμερα, κάθε παρουσία του σε αγώνα της ΑΕΛ θα θεωρείται ανεπιθύμητη και οποιοσδήποτε μελλοντικός ορισμός του δεν θα γίνεται αποδεκτός».
24/11 @ 08:17
Έξαλλα πανηγύρισαν και όχι άδικα, την τεράστια εκτός έδρας νίκη τους επί του ΑΠΟΕΛ με 1-2 οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, με τον «χρυσό» σκόρερ Ανδρέα Μακρή, να βρίσκεται στο... επίκεντρο!
24/11 @ 07:59
Βλέποντας το ματς ή ακούγοντας ποια ήταν η εικόνα που είχε το πρώτο ημίχρονο, ουδείς μπορούσε να προβλέψει ότι η ΑΕΛ θα έσπαζε την έδρα του ΑΠΟΕΛ, μετά από 14 χρόνια.
23/11 @ 23:00
Αν κάποιος οπαδός της ΑΕΛ έκλεινε την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το λάπτοπ ή το κινητό μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου που η ομάδα του... πελαγοδρομούσε και μάθαινε το τελικό αποτέλεσμα χωρίς να έχει καμία ενημέρωση για το Β' ημίχρονο, θα νόμιζε ότι του κάνουν πλάκα ή ότι δεν ακούει καλά!
BEST OF THEMASPORTS