Προσοχή από το πρώτο λεπτό, πίεση ψηλά και πιθανόν αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του, προανήγγειλε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ενόψει του Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου πριν το Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός:

 

Για το γεγονός ότι πέρσι κατέκτησε το Europa League με τη Σεβίλλη στη Βουδαπέστη: «Έχω καλές αναμνήσεις από τη Βουδαπέστη. Θυμάμαι πολύ καλά εκείνη την ημέρα. Υπάρχουν πολλές ομοιότητες. Αυτή τη φορά όμως δεν είναι τελικός, αλλά θα κριθεί μια πρόκριση. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε αυτή τη σημαντική πρόκριση. Οσο πιο συγκεντρωμένοι παρουσιαστούμε τόσο πιο κοντά στον στόχο μας, που είναι η πρόκριση, θα είμαστε».

 
 
 

Για το τακτικό κομμάτι και τι θέλει να δει διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: «Στο πρώτο παιχνίδι δεν ήμασταν τόσο καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό που θέλω αύριο είναι να μπούμε δυνατά από την αρχή. Καλύτερα από ότι στο πρώτο παιχνίδι. Να μπούμε προσεκτικά, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πιέσουμε ψηλά τον αντίπαλό μας. Εάν τα κάνουμε αυτά, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον αντίπαλό μας. Μου αρέσει οι ομάδες μου να αμύνονται ψηλά και όχι πίσω. Ο στόχος μας είναι να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό. Να είμαστε αυτοί που θα έχουμε τον έλεγχο του αγώνα».

Για τα πλάνα του για την αναμέτρηση: «Θα τα δείτε αύριο. Υπάρχει ακόμα μια προπόνηση. Όλα μπορούν να συμβούν. Λίγο πολύ έχω αποφασίσει ποιοι θα παίξουν. Πιθανόν να δείτε κάποια αλλαγή. Εχω πάρει κάποιες αποφάσεις, αλλά θα τα δείτε αύριο».

Για την πίεση και την άμυνα που θέλει να παίζουν οι παίκτες του: «Είναι μια φιλοσοφία που έχω σαν προπονητής. Μου αρέσει περισσότερο η άμυνα ψηλά. Οποιος παίκτης θέλει να με ακολουθήσει θα πρέπει να ακολουθήσει αυτή τη φιλοσοφία. Μου αρέσει ο τρόπος που ανταποκρίνονται μέχρι στιγμής οι παίκτες μας σε αυτό το πλάνο».

Πώς θα περιέγραφε το αυριανό ματς: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Κρίνεται μια πρόκριση. Οι παίκτες μου προτιμούν να παίζουν σε ένα γήπεδο που είναι γεμάτο παρά σε ένα άδειο. Παίξαμε στη Θεσσαλονίκη και τα πήγαμε μια χαρά. Δεν νομίζω ότι το γεγονός πως θα είναι γεμάτο το γήπεδο θα αποτελέσει μειονέκτημα για εμάς ή θα επηρεαστούν οι παίκτες μας. Οπου και να πηγαίνουμε θα υπάρχει κόσμος που θα υποστηρίζει την αντίπαλο ομάδα. Πρέπει να ανταποκριθούμε».

sdna.gr
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το μήνυμα της ΑΕΚ προς τους φιλάθλους: "Θα είμαστε όλοι ένα και την επόμενη σεζόν, αλλά και όσες ακολουθήσουν, εδώ στο σπίτι μας"-ThemaSports
19/05 @ 23:16

Το μήνυμα της ΑΕΚ προς τους φιλάθλους: "Θα είμαστε όλοι ένα και την επόμενη σεζόν, αλλά και όσες ακολουθήσουν, εδώ στο σπίτι μας"

Μετά της οριστικά αποτυχημένης προσπάθειας της ΑΕΚ να κάνει το back to back στο πρωτάθλημα, από τα μεγάφωνα της OPAP Arena η Ένωση μετέφερε μήνυμα ενότητας προς τον κόσμο εν όψει της νέας σεζόν.

Αλμέιδα: "Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, είμαι ευγνώμων στον κόσμο μας"-ThemaSports
19/05 @ 23:11

Αλμέιδα: "Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, είμαι ευγνώμων στον κόσμο μας"

Ο Ματίας Αλμέιδα συνεχάρη στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο της ΑΕΚ για τη στήριξη.

Μεντιλίμπαρ: "Μας βοήθησαν οι αλλαγές μας για να γυρίσουμε το παιχνίδι"-ThemaSports
19/05 @ 23:05

Μεντιλίμπαρ: "Μας βοήθησαν οι αλλαγές μας για να γυρίσουμε το παιχνίδι"

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος αλλά τόνισε πως βελτιώθηκε στο δεύτερο με τις αλλαγές που έγιναν, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Ποντένσε για το υπέροχο γκολ του στην Λεωφόρο.

Κόντης: "Έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι μετά το 2-1, θα πάρουμε το Κύπελλο"-ThemaSports
19/05 @ 23:00

Κόντης: "Έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι μετά το 2-1, θα πάρουμε το Κύπελλο"

Ο Χρήστος Κόντης εξήγησε τι πήγε λάθος και δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τους πράσινους.

Γίγαντα μαζί το πήραμε", η συγκλονιστική μπλούζα του Μιχαηλίδη και το μήνυμα στον πατέρα του για την κατάκτηση του τίτλου-ThemaSports
19/05 @ 22:55

Γίγαντα μαζί το πήραμε", η συγκλονιστική μπλούζα του Μιχαηλίδη και το μήνυμα στον πατέρα του για την κατάκτηση του τίτλου

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης μετά την κατάκτηση του τίτλου από πλευράς ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του με μπλούζα αφιερωμένη στον πατέρα του που έχασε πριν 40 μέρες και το συγκλονιστικό μήνυμα "Γίγαντα μαζί το πήραμε".

Λουτσέσκου: "Είναι πραγματικά μαγικό αυτό που συνέβη και ανήκει στον Σαββίδη"-ThemaSports
19/05 @ 22:50

Λουτσέσκου: "Είναι πραγματικά μαγικό αυτό που συνέβη και ανήκει στον Σαββίδη"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, τονίζοντας ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας είναι δικό του δημιούργημα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ