Γκουαρντιόλα: «Ο Χάαλαντ έκρυψε το θάνατο της γιαγιάς του»

Γκουαρντιόλα: «Ο Χάαλαντ έκρυψε το θάνατο της γιαγιάς του»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέτυχε το καθοριστικό γκολ με το οποίο η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε (1-0) χθες την Μπρέντφορντ, σε εξ αναβολής αναμέτρησης της Premier League.

 Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλυψε πως ο Νορβηγός φορ πέρασε μια δύσκολη περίοδο, καθώς πέθανε η γιαγιά του, γεγονός που ο ίδιος απέκρυψε από την ομάδα και έμεινε πιστός στα καθήκοντά του.

«Οι μεγάλοι σκόρερ και οι επιθετικοί σκοράρουν πολλά γκολ, μην τους κατακρίνετε, γιατί θα σας κλείσουν το στόμα. Αργά ή γρήγορα θα εμφανιστούν», είπε ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας και Ευρώπης. «Ήταν εκτός δουλειάς για δύο μήνες και την περασμένη εβδομάδα είχε απίστευτα δύσκολες μέρες, έχασε τη γιαγιά του, κάτι που δεν είναι εύκολο για έναν άνθρωπο. Δεν είναι στην καλύτερη φόρμα βέβαια, είναι φυσιολογικό με δύο μήνες μακριά. Μιλήσαμε και μετά το κατάλαβα, γιατί δεν είπε τίποτα για το θάνατο της γιαγιάς του. Στη συνέχεια μιλήσαμε με τον ίδιο και τον πατέρα του για το πώς ένιωθε, φυσικά», εξήγησε ο Γκουαρντιόλα.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αυτά που δεν είπαν στη συνέντευξη τύπου…

Αυτά που δεν είπαν στη συνέντευξη τύπου…

Όσα ανακοινώθηκαν στην χθεσινή συνέντευξη τύπου της ΑΕΛ, φανερώνουν την ξεκάθαρη πρόθεση της διοίκησης, να λειτουργήσει η ομάδα σε πιο επαγγελματικά πλαίσια.