Δηλώσεις του Τεντάι Νταρίκουα, στο match program του Απόλλωνα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Διαβάστε αναλυτικά το match program - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Τι είπε:

Η ομάδα απόψε δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα ενόψει της συνέχειας. Πως το περιμένετε;

«Ανυπομονούμε για το αποψινό παιχνίδι, δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μην θέλει να παίζει στα μεγάλα παιχνίδια όπως το σημερινό. Θα είναι η τρίτη φορά που θα αγωνιστούμε με την ΑΕΛ φέτος κι ευτυχώς, τις προηγούμενες φορές τα κερδίσαμε. Παρόλα αυτά γνωρίζουμε ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο συλλόγους. Ξέρουμε πόσο σημαντική είναι αυτή η διοργάνωση, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τον αντίπαλο επίσης. Οπότε θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Βγάλαμε από το μυαλό μας τα προηγούμενα δύο παιχνίδια που κερδίσαμε αφού αποτελούν παρελθόν. Απόψε όλα θα είναι διαφορετικά. Είναι ένας αγώνας που κρίνει μια πρόκριση στα προημιτελικά.»

Πόσο διαφορετικός θα είναι ο αγώνας σε σχέση με αυτόν που θα διεξαγόταν πριν από ένα μήνα κατά την άποψη σου;

«Θα είναι πάρα πολύ διαφορετικά τα δεδομένα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αλλιώς ήταν η κατάσταση των δύο ομάδων πριν ένα μήνα και αλλιώς σήμερα. Το ίδιο ισχύει και για την σημασία της αναμέτρησης. Με τα σημερινά δεδομένα έχει μεγαλώσει κι άλλο καθώς ο στόχος της 6αδας έχει χαθεί και αυτό που μένει είναι η διάκριση μέσω κυπέλλου.»

Πώς αξιολογείς την απόδοσή σου στη φετινή σεζόν;

«Είμαι ο τύπος ανθρώπου που προσπαθεί να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Αυτό θεωρώ πως κάνω από την πρώτη μέρα. Αναγνωρίζουμε ότι δεν είναι η καλύτερη σεζόν για τον σύλλογο αλλά εγώ και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου δίνουμε το 100% κάθε φορά που πατάμε στο γήπεδο είτε για προπόνηση είτε για αγώνα. Φυσικά και μπορούμε πάντα να βελτιωνόμαστε και για αυτό δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να γίνω καλύτερος παίκτης, για να αποδίδω καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει.»

Πως διαχειρίζεσαι τη νέα σου θέση στον αγωνιστικό χώρο; Σε γνωρίσαμε ως δεξί μπακ αλλά πλέον σε βλέπουμε σε διαφορετικό χώρο δράσης.

«Ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα είναι να κάνω ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσω την ομάδα. Αν ο προπονητής θέλει να παίξω σε αυτή τη θέση, τότε είμαι ευτυχής να το κάνω. Είναι λίγο διαφορετικό για μένα. Μαθαίνω κάποια νέα πράγματα και από άποψη τακτικής, αλλά αν είμαι στο γήπεδο και βοηθάω τους συμπαίκτες μου κερδίζοντας τους αγώνες, τότε είμαι χαρούμενος που τα καταφέρνω.»

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Πολωνοί βάζουν τον Απόλλωνα στο «παιχνίδι» για Καρλίτος-ThemaSports
01/06 @ 20:10

Οι Πολωνοί βάζουν τον Απόλλωνα στο «παιχνίδι» για Καρλίτος

Σύμφωνα με πολωνικά ΜΜΕ πέραν της Λέγκια Βαρσοβίας για τον Καρλίτος ενδιαφέονται και ομάδες από πρωταθλήματα του εξωτερικού ενώ συνάδελφος πρόσθεσε και τον Απόλλωνα στο... παιχνίδι για την απόκτηση του υψηλόσωμου επιθετικού.

«Ως Ακαδημία, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τον Κοσμά Ιωάννου»-ThemaSports
31/05 @ 13:47

«Ως Ακαδημία, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τον Κοσμά Ιωάννου»

Για τον Κοσμά Ιωάννου κάνει αναφορά ο Απόλλωνας.

Η απαίτηση που... ΔΕΝ μπορεί να έχει πλέον ο Βαλμπουενά-ThemaSports
30/05 @ 17:00

Η απαίτηση που... ΔΕΝ μπορεί να έχει πλέον ο Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποχώρησε οριστικά από τον Απόλλωνα και παρά το γεγονός ότι σε μερικούς μήνες (σ.σ. στις 28/09) κλείνει τα 40 του χρόνια, εντούτοις δεν το βάζει κάτω και θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο!

Το ξεκαθάρισε για Απόλλωνα ο Αυγουστή-ThemaSports
30/05 @ 12:34

Το ξεκαθάρισε για Απόλλωνα ο Αυγουστή

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Κύπριος προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή, ξεκαθάρισε ότι το ενδιαφέρον του Απόλλωνα προς το πρόσωπο του, ήταν περισσότερο... φιλολογικό.

«Μίλησα με Απόλλωνα... μου άρεσε η ιδέα του Δημοσθένους»-ThemaSports
30/05 @ 12:03

«Μίλησα με Απόλλωνα... μου άρεσε η ιδέα του Δημοσθένους»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο Κύπριος προπονητής, Σωφρόνης Αυγουστή. 

Πρόταση σε Γάλλο στόπερ για να τον φέρει Κύπρο!-ThemaSports
29/05 @ 15:21

Πρόταση σε Γάλλο στόπερ για να τον φέρει Κύπρο!

Πλώρη για ενίσχυση της αμυντικής γραμμής έβαλε ο Απόλλωνας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ