Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Ελλαδίτης προπονητής της Δόξας Κατωκοπιάς, Γιώργος Πετράκης, την επομένη της ήττας της ομάδας του από τον ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για εμάς το σημαντικότερο ήταν να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Δεν είναι ένας μόνο παράγοντας που έπαιξε τη σημασία του. Κάναμε σίγουρα καλά πράγματα απέναντι σε μεγάλες ομάδες, αλλά στα υπόλοιπα με αντίπαλους ισάξιους σε εισαγωγικά με εμάς, φάνηκε πως δεν ήταν αρκετά κάποια πράγματα που κάναμε. Ενώ υπήρξαν και συγκυρίες που μας έφεραν πίσω στο σκορ, οι λεπτομέρειες δεν ήταν υπέρ μας και χάθηκαν βαθμοί που θα μπορούσαμε να πάρουμε. Έχουμε και κάποιες αδυναμίες και αυτά έπαιξαν τον μεγαλύτερο ρόλο.

Θα βρούμε όμως τον τρόπο να κερδίζουμε και αυτά τα παιχνίδια, θα δουλέψουμε σκληρά, θα έχουμε περισσότερες ημέρες να δουλέψουμε στις προπονήσεις και ελπίζω οι βαθμοί που θα πάρουμε να είναι αρκετοί για να μείνουμε στην Κατηγορία. Από την προσπάθεια των παικτών και τη δουλειά είμαι ικανοποιημένος. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, είχαμε όφελος από κάποια πράγματα στα οποία δουλέψαμε και κάνουμε την αυτοκριτική μας. Κάποιες στιγμές και λεπτομέρειες δεν μας βοήθησαν, από βαθμολογική συγκομιδή με βάση την εικόνα μας θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς.

Αυτό το -8 από την 11η θέση δεν είναι καλό για εμάς, όμως είναι μία απόσταση που δεν δίνει μεγάλη ασφάλεια, ασχέτως αν η Καρμιώτισσα εισέρχεται σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα με πλεονέκτημα. Θέλουμε στην αφετηρία να πλησιάσουμε όσο πιο σύντομα, όσο πιο κοντά γίνεται. Εμείς πλέον ψάχνουμε βαθμούς, θέλουμε νίκες, δεν έχουμε περιθώριο να πούμε ότι μας ικανοποιεί ένας βαθμός. Μέλημα μας να βρούμε τους καταλληλότερους τρόπους για να έρθουν αυτοί οι βαθμοί.

Η εικόνα μας στα πλείστα ματς δείχνει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και πιστεύουμε στη δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα και πως οι συγκυρίες θα γυρίσουν με το μέρος μας. Η πίστη αναπτύσσεται και μέσα από κάποια πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλά. Σε αυτό θα πατήσουμε και εύχομαι μέσα από αυτή τη δουλειά να ευνοηθούμε από τις συγκυρίες, να πάρουμε άμεσα βαθμούς και να μπορούμε να δούμε πιο αισιόδοξα τη συνέχεια»..

Για τη μάχη του τίτλου: «Θεωρώ πως έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. ΑΠΟΕΛ και Άρης έχουν το προβάδισμα, αλλά όλα τα παιχνίδια θα είναι ανταγωνιστικά και μέσα στις πρώτες 4-5 αγωνιστικές θα ξεκαθαρίσει ποιες θα είναι οι τρεις ομάδες που θα πάνε μέχρι τέλους. Πιστεύω ότι ΑΠΟΕΛ και Άρης δύσκολα δεν θα είναι σε αυτή τη διαδικασία. Θεωρώ ότι μία έκπληξη θα υπάρξει που να μπορεί να ακολουθήσει αυτές τις ομάδες».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σεργίδης για την επάνοδο!-ThemaSports
05/05 @ 11:10

Σεργίδης για την επάνοδο!

Κοντά στην Δόξα ο Μάκης Σεργίδης

ΜΟΥΖΟΥΡΟΣ: «Στόχος μας είναι η άμεση επιστροφή στην Α' κατηγορία - Εύχομαι να βρει το δρόμο της η ΑΕΛ»-ThemaSports
29/04 @ 22:17

ΜΟΥΖΟΥΡΟΣ: «Στόχος μας είναι η άμεση επιστροφή στην Α' κατηγορία - Εύχομαι να βρει το δρόμο της η ΑΕΛ»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Δόξας, Κύπρου Μούζουρου στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ.

ΠΛΗΡΩΝΕΙ τη Δόξα ο Ουάρντα - Το ποσό που επιδίκασε η FIFA-ThemaSports
24/04 @ 10:24

ΠΛΗΡΩΝΕΙ τη Δόξα ο Ουάρντα - Το ποσό που επιδίκασε η FIFA

Ένα σημαντικό ποσό θα βάλει στα ταμεία της η Δόξα ως αποζημίωση για την υπόθεση Ουάρντα.

«Θα διεκδικήσουμε όλους τους βαθμούς που έχουν απομείνει»-ThemaSports
23/04 @ 21:25

«Θα διεκδικήσουμε όλους τους βαθμούς που έχουν απομείνει»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός της Δόξας, Κύπρος Μούζουρος, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ.

«Πάνω από όλα η αξιοπρέπεια μας...»-ThemaSports
19/04 @ 21:16

«Πάνω από όλα η αξιοπρέπεια μας...»

Διαβάστε τις δηλώσεις του τεχνικού της Δόξας, Κύπρου Μούζουρου, μετά τη νίκη της ομάδας του με 1-0 επί της Νέας Σαλαμίνας. 

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ