Themasports teamΕνημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Έξι αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ είχαν υποχρεώσεις την εβδομάδα που μας πέρασε.
Η ομάδα ποδοσφαίρου στους δύο αγώνες που είχε, έφερε 2-2 με τον Εθνικός εκτός έδρας και κέρδισε 1-0 τον Οθέλλο εντός έδρας. Έτσι θα μπει στα palyoff από την 4η ή την 5η θέση (εκκρεμεί ο αγώνας της Πάφου FC) της βαθμολογίας με 49 βαθμούς.
Η ομάδα φούτσαλ εξήλθε ισόπαλη 2-2 με την ΑΕΛ στη Λεμεσό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου και με συνολικό σκορ 4-3 υπέρ της Λεμεσιανής ομάδας αποκλείστηκε. Στο πρωτάθλημα με 3-6 την ΑΕΚ και παρέμεινε στη 2η θέση, στο -2 από την πρωτοπόρο ΑΕΛ.
Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών επικράτησε στη Λεμεσό της Νέας Σαλαμίνας με 3-1 σετ και προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος, όπου θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της.
Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών κέρδισε σε ένα δραματικό παιχνίδι τον Δία Έμπας με 3-2 σετ και πλέον έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι για την άνοδο στην Β2 κατηγορία. Η απόσταση από την δεύτερη προνομιούχο θέση έχει μειωθεί στους 2 βαθμούς, και με πέντε αγώνες να απομένουν, όλα μπορούν να συμβούν.
Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών κέρδισε εντός έδρας την ΑΕΖ Χρυσομηλιά με 4-0, στo πλαίσιo της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Bρίσκεται στην 4η θέση με 16 βαθμούς.
To τμήμα Δρομέων και Πεζοπόρων έτρεξε στον Στρόβολο στον 2ο αγώνα του 𝐂𝐲𝐩𝐫𝐮𝐬 𝐑𝐨𝐚𝐝 𝐑𝐚𝐜𝐞𝐬 𝐆𝐫𝐚𝐧𝐝 𝐏𝐫𝐢𝐱 για το 2024, που διοργανώνει η ΚΟΕΑΣ. Η δυναμική παρουσία με συμμετοχή σε όλες τις αποστάσεις, συνοδεύτηκε με την 3η θέση της Νικολέττας Λοΐζου στα 5 χιλιόμετρα!».
Σκηνές που θύμιζαν «βομβαρδισμένο τοπίο» κατέγραψε το πρωί της Παρασκευής η κάμερα του Alpha Κύπρου, αποτυπώνοντας το μέγεθος της έντασης και των καταστροφών που άφησαν πίσω τους τα επεισόδια έξω από το σωματείο του Απόλλωνα στη Λεμεσό, το βράδυ της Πέμπτης (27/11).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/11 @ 10:49
Ένα αξιοσημείωτο στατιστικό καταγράφει ο Χένινγκ Μπεργκ απέναντι σε Ουκρανικές ομάδες, καθώς έφυγε νικητής από το γήπεδο και στις πέντε φορές που τέθηκε ως προπονητής αντιμέτωπός τους.
28/11 @ 01:45
Όπως ανακοίνωσε η Ντιναμό Κιέβου, ο Oleksandr Shovkovskyi αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.
27/11 @ 23:55
Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Άγγελος Ανδρέου, πήρε φανέλα βασικού στο παιχνίδι με αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου και είχε εξαιρετική παρουσία. Το μόνο που του έλειψε, ήταν το γκολ...
27/11 @ 23:34
Μπορεί τα πριμ που μοιράζει η UEFA στο Conference League να είναι λιγότερα από το Europa και φυσικά να απέχουν παρασάγγας από τα τρελά λεφτά που μοιράζονται στο Champions League, όμως το ποσό των 400.000 ευρώ που θα βάλει στα ταμεία της η Ομόνοια από τη νίκη επί της Ντιναμό Κιέβου, δεν το λες και... αμελητέο!
27/11 @ 22:48
Μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ντιναμό Κιέβου, ο Κύπριος επιθετικός του «τριφυλλιού», Άγγελος Ανδρέου, παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ, όπου ανάμεσα σε άλλα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το τρίποντο και τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του.
27/11 @ 22:31
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ρωτήθηκε και για τον Μαέ που έμεινε εκτός αποστολής.
BEST OF THEMASPORTS