Ανδρέας ΣταύρουΗ Νέα Σαλαμίνα στο πρωτάθλημα δεν έχει κάποιο στόχο, ωστόσο απόψε θα ψάξει ξανά το διπλό στην Πάφο και για λόγους ψυχολογίας
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η προηγούμενη αγωνιστική έφερε ισοπαλία για την Νέα Σαλαμίνα κόντρα στην ΑΕΖ, αποτέλεσμα που δεν άφησε κανένα ικανοποιημένο.
Η ομάδα του Χριστόδουλου Χριστοδούλου ταξιδεύει απόψε στην Πάφο με απώτερο σκοπό το τρίποντο για να κλείσει ιδανικά την κανονική διάρκεια και να στείλει ένα μήνυμα στους Παφίτες ενόψει κυπέλλυ.
Έτσι και αλλιώς πέρυσι τον Φεβρουάριο πήρε ξανά το διπλό στο Στέλιος Κυριακίδης άρα γιατί όχι ξανά.
Τα χειρότερα δυνατά νέα έλαβε ο Ολυμπιακός για τον τραυματισμό του Κίναν Έβανς, αφού ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη ρήξη αχιλλείου στο αριστερό του πόδι και θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/11 @ 14:11
Δείτε την ανάρτηση της Νέας Σαλαμίνας.
06/11 @ 11:37
Ανάρτηση από την πετοσφαιρική Νέα Σαλαμίνα ενόψει του ντέρμπι στο βόλεϊ με την Ανόρθωση.
31/10 @ 12:46
Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε τη μετονομασία του Σταδίου της σε Vitex «Αμμόχωστος – Επιστροφή» για τη φετινή χρονιά.
29/10 @ 10:46
Μια εκδήλωση που συγκίνησε και ενθουσίασε
27/10 @ 14:49
Στον SuperSport FM 104, μίλησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Μιχάηλ για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
24/10 @ 12:41
Δείτε την ανάρτηση από το πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας, Πάρη Ανδρέου.
BEST OF THEMASPORTS