Αμετάβλητη η κατάσταση στις πρώτες θέσεις του βελγικού πρωταθλήματος, μετά τις νίκες των Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (3-1 την Κορτράικ) και Άντερλεχτ 4-1 την Σεντ Τρούιντεν).
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τίποτα δεν άλλαξε στη διαφορά πρώτου και δεύτερου στο βελγικό πρωτάθλημα, με Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Άντερλεχτ να συνεχίζουν με νίκες και την πρώτη να διατηρείται στο +8.
Η Ουνιόν επικράτησε εύκολα 3-1 (8’ Ράσμουσεν, 17’ Κάστρο-Μόντες, 52’ Αμούρα – 54’ Ντέιβις) της Κορτράικ εκτός έδρας, ενώ η RSCA νίκησε 4-1 (49’ Αζάρ, 52’ Στρούικενς, 55’ Ντόλμπεργκ, 75’ πέν. Βάσκες – 8’ Στόικερς) τη Σεντ Τρούιντεν με ανατροπή.
Ισόπαλο, 1-1, ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Μπριζ ανάμεσα σε Σερκλ και Κλαμπ, με τη Γάνδη, τέλος, να νικά 2-0 την Έουπεν εκτός έδρας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Παρασκευή 16/2
Βέστερλο-Σταντάρ Λιέγης 2-1
Σάββατο 17/2
Γκενκ-Μόλενμπεκ 3-1
Λέουβεν-Σαρλερουά 0-0
Αντβέρπ-Μαλίν 0-1
Κυριακή 18/2
Σερκλ Μπριζ-Κλαμπ Μπριζ 1-1
Κορτράικ-Σεν Ζιλουάζ 1-3
Αντερλεχτ-Σεντ Τρούιντεν 4-1
Εουπεν-Γάνδη 0-2
Πηγή: sport-fm.gr
Η εταιρεία IC Markets EU εξέδωσε δελτίο Τύπου για το «πράσινο φως» που άναψε η Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ,
για τη συμμετοχή του Αυστραλού δισεκατομμυριούχου, Άντριου Μπουντζίνσκι (Andrew Budzinski), στο μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας της Λεμεσιανής ομάδας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 19:24
Επισημοποιήθηκε ο αποκλεισμός της Μπρέσια από τις επαγγελματικές κατηγορίες στην Ιταλία, με τον ιστορικό σύλλογο να αναγκάζεται να παίξει ερασιτεχνικά για πρώτη φορά στην ιστορία του.
03/07 @ 18:32
Νέος προπονητικός σταθμός για τον πρώην τεχνικό της Ομόνοιας, Γιανίκ Φερέρα.
03/07 @ 18:03
Εκατοντάδες φίλοι της Λίβερπουλ έχουν ήδη τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου Ντιόγκο Ζότα, αφήνοντας λουλούδια, κασκόλ, φανέλες και πολλά άλλα αντικείμενα έξω από το Άνφιλντ.
03/07 @ 17:55
Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο και σε ηλικία μόλις 28 ετών.
03/07 @ 17:10
Ο ίδιος ο Μέσι έχει πει πολλές φορές ότι ο Ροναλντίνιο ήταν ο πρώτος που τον στήριξε.
03/07 @ 16:31
Το ποδοσφαιρικό σπίτι του Πορτογάλου επιθετικού θρηνεί τη «σοκαριστική» απώλεια, με όλο το «Άνφιλντ» να έχει δακρύζει και τη σημαία της Λίβερπουλ να κυματίζει μεσίστρια στην μνήμη του Ντιόγο Ζότα.
BEST OF THEMASPORTS