Τα ξημερώματα ξέσπασε πυρκαγιά στο διαμέρισμα του γνωστού δημοσιογράφου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο αθλητικογράφος και πρώην βουλευτής της ΝΔ Μανώλης Μαυρομμάτης και η συζυγός του μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 05:30 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ο ίδιος φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 18% της επιφάνειας του σώματος του και η σύζυγος του φέρει πιο σοβαρά εγκαύματα στο 40% του σώματος της. Η κατάσταση τους χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Η σύζυγος του έχει βαρύτερη κλινική εικόνα και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη. Και οι δυο νοσηλεύονται στη Μονάδα Εγκαυμάτων της πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην οδό Αναγνωστοπούλου.

Όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, από το διαμέρισμα απομακρύνθηκε το ζευγάρι που στη συνέχεια παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Πηγή: skai.gr, kathimerini.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελ Κααμπί: «Έχει μεγάλες προτάσεις - Ζήτησε χρόνο για να απαντήσει στον Ολυμπιακό»-ThemaSports
14/05 @ 09:21

Ελ Κααμπί: «Έχει μεγάλες προτάσεις - Ζήτησε χρόνο για να απαντήσει στον Ολυμπιακό»

Τι αναφέρει μαροκινό δημοσίευμα για το μέλλον του Αγιούμπ Ελ Κααμπί και τον Ολυμπιακό.

Ο διπλός πονοκέφαλος της ΕΛ.ΑΣ. για τον τελικό του Conference League - 3 ζώνες ελέγχου, ελικόπτερα και drones!-ThemaSports
13/05 @ 20:18

Ο διπλός πονοκέφαλος της ΕΛ.ΑΣ. για τον τελικό του Conference League - 3 ζώνες ελέγχου, ελικόπτερα και drones!

Η πρώτη αναγνωριστική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του UEFA Conference League στις 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., υπό τον υπ. Προστασίας του Πολίτη

Europa Conference League: Ορίστηκε ο διαιτητής για τον τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα-ThemaSports
13/05 @ 17:36

Europa Conference League: Ορίστηκε ο διαιτητής για τον τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα

Ορίστηκαν από την UEFA οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τους ευρωπαϊκούς τελικούς, με τον Πορτογάλο Αρτούρ Σοάρες Ντίας, να αναλαμβάνει το Ολυμπιακός – Φιορεντίνα.

«Είσαι το καλύτερο παιδί, μακάρι να πάρετε το Conference!»: Ο μικρός Γιαννάκης, στην ομορφότερη στιγμή του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός! (video)-ThemaSports
13/05 @ 23:24

«Είσαι το καλύτερο παιδί, μακάρι να πάρετε το Conference!»: Ο μικρός Γιαννάκης, στην ομορφότερη στιγμή του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός! (video)

Δεν θα την δείτε στις μεγάλες στιγμές του ματς ή στα τέρματα της βραδιάς. Η συνάντηση και η συζήτηση του μικρού Γιαννάκη με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, όμως, μετά τη λήξη του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, ήταν το ωραιότερο γκολ του ντέρμπι!

Σίγουρα στην Ευρώπη ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, μάχονται για να αποφύγουν την 4η θέση οι «αιώνιοι» και το σενάριο για 5 ομάδες-ThemaSports
13/05 @ 15:47

Σίγουρα στην Ευρώπη ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, μάχονται για να αποφύγουν την 4η θέση οι «αιώνιοι» και το σενάριο για 5 ομάδες

Η εβδομάδα που διανύουμε θα κρίνει τον πρωταθλητή και θεωρητικά τέσσερις ομάδες αλλά πρακτικά… δύο δίνουν τη μάχη τους για τον τίτλο στην Stoiximan Super League.

«Θα ήταν αδιανόητο να διώξουμε από τη χώρα το Conference League, έδωσε εγγυήσεις η αστυνομία»-ThemaSports
13/05 @ 13:34

«Θα ήταν αδιανόητο να διώξουμε από τη χώρα το Conference League, έδωσε εγγυήσεις η αστυνομία»

Ξεκάθαρος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ότι δεν πρόκειται να αλλάξει έδρα ο τελικός του Conference League.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ