Themasports teamΔείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Αλφαμέγα», μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΛ, ο προπονητής των «πράσινων», Αλεξέι Σπιλέφσκι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Ήταν πολύ καλό που παίξαμε επιτέλους σε ένα πολιτισμένο περιβάλλον, χωρίς να ακούμε διάφορα για μητέρες, πατέρες, γυναίκες, αδερφές και να πέφτουν μπάλες στο γήπεδο. Ήταν ωραία σήμερα. Όσον αφορά το παιχνίδι, κάναμε εξαιρετική εμφάνιση. Είχαμε φρεσκάδα και ωραίους συνδυασμούς, απέναντι σε μία διαφορετική ομάδα της ΑΕΛ, με τον νέο προπονητή να κάνει καλή δουλειά. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο, αλλά κάναμε μία καλή προσπάθεια και κερδίσαμε δίκαια. Τώρα έχουμε δέκα τελικούς, ας αρχίσουμε βήμα-βήμα και θα δούμε».
Με προπόνηση στο προπονητικό κέντρου του Άρη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για τον αγώνα με την Αυστρία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/11 @ 19:27
Ο Κακόριν επέστρεψε στην Κύπρο και στον Άρη αφού θυμίζουμε είχε θέμα τραυματισμού με το σκηνικό να είναι άκρως οικογενειακό όπως φαίνεται και στο βίντεο.
12/11 @ 15:29
Με ανακοίνωση του ο Άρης ενημέρωσε για τη Διάσκεψη που έγινε σήμερα (11/11) εκεί όπου και παρουσιάστηκε το βιβλίο με τίτλο «Άρης Λεμεσού 90+4 χρόνια ιστορίας».
12/11 @ 11:00
Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέψεων του Άλφαμεγα η παρουσίαση του βιβλίου της ιστορίας του Άρη.
11/11 @ 13:50
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.
10/11 @ 15:44
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Άρη Λεμεσού, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον Supersport 104.
14/11 @ 20:40
Σκοράρουν οι επιθετικοί του Άρη και ο Αρτσιόμ Ράτζκοφ τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.
BEST OF THEMASPORTS