Το Λάτσιο – Μπολόνια είναι το ματς που φέρνει, περισσότερο από κάθε άλλο στην Ιταλία, θύμησες του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, με τους λατσιάλι να είναι η ομάδα που αγωνίστηκε τα περισσότερα χρόνια της επαγγελματικής καριέρας του και τους ροσομπλού να αποτελούν την πρώτη αλλά και την τελευταία ομάδα που εργάστηκε ως προπονητής, πριν φύγει από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2022 από λευχαιμία.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Έτσι, οι δύο ομάδες φρόντισαν το μεσημέρι της Κυριακής (18/02) να τιμήσουν με ξεχωριστό τρόπο τη μνήμη του, ορμώμενες από το γεγονός πως θα συμπλήρωνε την ερχόμενη Τρίτη (20/02) τα 55 χρόνια ζωής. Κατόπιν συνεννόησης, στο κουλουάρ του “Ολίμπικο” πήραν θέση δύο φανέλες, μία της Λάτσιο και μία της Μπολόνια, με το επώνυμο του και το Νο 11 στην πλάτη.

Την ίδια ώρα, οι οργανωμένοι οπαδοί της Λάτσιο τίμησαν τον άλλοτε ηγέτη της ομάδας τους με ένα πανό που τον απεικόνιζε από την εποχή που αγωνιζόταν για εκείνους, συνοδευόμενο με το εξής μήνυμα: “Ο Σίνισα στις καρδιές μας”
Σημειώνεται πως στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν τόσο η σύζυγός του Μιχαΐλοβιτς, Αριάννα, όσο και τα πέντε παιδιά της οικογένειας (Ντούσαν, Μάρκο, Μίροσλαβ, Βιρτζίνια και Βικτόρια), που ήταν επίσημοι καλεσμένοι της Λάτσιο.
Sport24.gr
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/06 @ 00:00
Με το τέλος του τελικού του Champions League, ο Λουίς Ενρίκε φόρεσε ένα μπλουζάκι, αφιερωμένο στην μνήμη της κόρης του, Ξάνα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 9 ετών το 2019.
31/05 @ 23:55
Η Παρί Σεν Ζερμέν έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Champions League που κερδίζει στον τελικό με πέντε γκολ διαφορά, μετά τον θρίαμβο με σκορ 5-0 επί της Ίντερ.
31/05 @ 23:56
Δείτε τη Χρυσή Βίβλο του Champions League μετά την κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα αυτιά από την Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό με την Ίντερ!
31/05 @ 23:55
Η Παρί Σεν Ζερμέν έγραψε ιστορία! Μετά το πρωτάθλημα και το κύπελλο Γαλλίας, κατέκτησε και το Champions League, πετυχαίνοντας το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία της. Δεύτερο για τον Λουίς Ενρίκε!
31/05 @ 22:22
Ο Ζινεντίν Ζιντάν απέρριψε μια εξωπραγματική πρόταση για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Χιλάλ!
31/05 @ 23:52
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
BEST OF THEMASPORTS