Σε δίλημμα ο Σταύρος Παπασταύρου κατά πόσο θα κρατήσει ή θα αποδέσμευση τον Τσέτιλ Ρέκνταλ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Κάτι που δυσκολεύει την απόφαση του Προέδρου των πρασίνων, είναι και η κρίσιμη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα, καθώς έρχεται η έναρξη των πλέι-οφ.
Αν μείνει ο Ρέκνταλ και η ομάδα συνεχίσει την κακή παρουσία και μαζί έρχονται ήττες στις πρώτες αγωνιστικές των πλέι-οφ, τότε πολύ δύσκολα θα επιβιώσει ο Νορβηγός και η Ομόνοια θα χάσει έδαφος στην μάχη για διάκριση.
Αυτό είναι κάτι που σκέφτεται ο Παπασταύρου και θέλει να το προλάβει με αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας πριν την έναρξη της δεύτερης φάσης.
Θα φανεί τις επόμενες ημέρες κατά πόσο θα προχωρήσει στην αποδέσμευση του Ρέκνταλ η Ομόνοια.
Ήταν που ήταν εξαιρετικά δύσκολο για την ΑΕΛ το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (02/11) με αντίπαλο την Πάφο, έγινε ακόμη πιο δύσκολο μετά και την ψεσινή ήττα των πρωταθλητών από την Ομόνοια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/10 @ 22:57
Στην Μπειτάρ κατέληξε το Κύπελλο στο Ισραήλ μετά τον τελικό απέναντι στην Χάποελ Τελ Αβίβ του Λοΐζου.
28/10 @ 22:35
Μια μονομαχία με τεράστια ποιότητα και εμπειρία στην τελευταία ουσιαστικά φάση του μεγάλου ντέρμπι Ομόνοια-Πάφος.
28/10 @ 10:48
Για ένα ακόμη παιχνίδι της Ομόνοιας, ο Γιάννης Μασούρας ήταν εντυπωσιακός!
28/10 @ 10:32
Από τους καλοκαιρινούς μήνες, ακόμα και οπαδοί της Ομόνοιας που χαρακτήριζαν εμμονικό τον Χένιγκ Μπεργκ και προέτρεπαν tτον Παπασταύρου να τον διώξει, είχαν παραδεχθεί ότι έκαμαν λάθος...
28/10 @ 08:53
Σε δεύτερη επέμβαση υποβλήθηκε ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας Χριστάκης Μαυρής, για αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.
28/10 @ 08:41
Πείστηκαν ακόμα και οι πιο... δύσπιστοι μετά την ψεσινή εμφάνιση της Ομόνοιας, ότι έχει όλα τα φέτος φέτος για να κατακτήσει τον τίτλο, παρότι θεωρητικά, δεν είναι στα πρώτα φαβορί.
BEST OF THEMASPORTS