Ανδρέας ΧρίστουΆλλη μια προβληματική εμφάνιση από την Ομόνοια με τον Κίετιλ Ρέκνταλ να δέχεται και αποδοκιμασίες από τον κόσμο του τριφυλλιού.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι πράσινοι επικράτησαν δύσκολα του Οθέλλου με 1-0 χάρη σε ένα όμορφο γκολ του Μπεζούς ενώ χρειάστηκε η εμπειρία και η κλάση του Φαμπιάνο για να κρατήσουν το μηδέν πίσω.
Η επιλογή του Ρέκνταλ να ξεκινήσει με 4 στόπερ (!) στην άμυνα αφού τα μπαμ του ήταν οι Παναγιώτου και Μίλετιτς, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως ενώ σε γενικές γραμμές η Ομόνοια έδειχνε να μην... τσουλάει σε ακόμη ένα ματς.
Αργή και προβλεπτή ανάπτυξη, παίκτες σε ρόλους που δεν τους ταιριάζουν όπως ο Κακουλλής που έπαιξε δεξιά χθες και δεν βοήθησε, ενώ έμοιαζε αρκετά ευάλωτη και η αμυντική γραμμή.
Ο Νορβηγός κόουτς μετά το ματς ζήτησε κι άλλο χρόνο για να εφαρμόσει αυτά που θέλει όμως οι εμφανίσεις της Ομόνοιας επί των ημερών του δεν δίνουν ελπίδα στον κόσμο. Οι Ομονοιάτες δεν πείθονται από τον Ρέκνταλ, ο ίδιος δείχνει να μην βοηθά τον εαυτό του με κάποιες επιλογές του ενώ φαίνεται να μην έχει πείσει ούτε και τους παίκτες του για τον τρόπο που θέλει να παίζει.
Επειδή όμως μπαίνουμε στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν, στα πλέι-οφ αλλά και στα τελικά στάδια του Κυπέλλου, ο κόσμος των πρασίνων δεν θέλει να βλέπει άλλα πειράματα και αλχημείες αλλά καλύτερο ποδόσφαιρο και αποτελέσματα...
Η Ομόνοια Αραδίππου κοντράρεται σήμερα το απόγευμα (17:00) με τον Εθνικό Άχνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 11η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/11 @ 22:41
Η 7η αγωνιστική στο φούτσαλ έκλεισε με δραματικό ματς στη Λεμεσό με την Ομόνοια να παίρνει μεγάλο διπλό επικρατώντας με 4-5 του Απόλλωνα.
21/11 @ 22:24
Ο Φαμπιάνο βραβεύτηκε από την Ομόνοια για τις 200 συμμετοχές με το τριφύλλι στο στήθος και έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα.
21/11 @ 19:44
Με Γιόβετιτς στη γραμμή κρούσης αναμένεται να παραταχθεί η Ομόνοια κόντρα στον Απόλλωνα στο ματς της Κυριακής.
21/11 @ 17:08
Η ενημέρωση από την Ομόνοια.
21/11 @ 13:58
Τα νεότερα από πλευράς Ομόνοιας για Μαέ, Κουλιμπαλί και Άιτινγκ.
21/11 @ 11:50
Δείτε το βίντεο που ανέβασε το Γραφείο Τύπου της Ομόνοιας με αφορμή τον μήνα δράσης για την ακεραιότητα στον αθλητισμό.
BEST OF THEMASPORTS