Themasports teamΠαρέμβαση Γιάννη Αλαφούζου μετά τη λήξη του Παναθηναϊκός-Λαμία, με τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΠΑΕ να κάνει λόγο για ντροπή αναφορικά με τη διαιτησία και για βλακώδη μέτρα από πλευράς κυβέρνησης!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Εμφανώς εκνευρισμένος, ο Γιάννης Αλαφούζος προχώρησε σε δηλώσεις στην COSMOTE TV μετά το ισόπαλο 2-2 του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στο γήπεδο της Λεωφόρου, με τον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού» να κάνει λόγο για «ομάδες, που έχουν θυγατρικές», να τονίζει πως «η διαιτησία είναι κάκιστη» και να καταλήγει ότι «το υπουργείο Αθλητισμού είναι άχρηστο και τα μέτρα βλακώδη»!
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος:
«Θέλω να διαμαρτυρηθώ για τη διαιτησία. Το πρωτάθλημα, για να είναι αξιόπιστο, για να έχει κόσμο και επιτυχία, πρέπει να έχουν όλες οι ομάδες τις ίδιες συνθήκες. Εδώ έχουμε ομάδες με θυγατρικές ομάδες! Έχουμε διαιτητές, οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο, είτε φοβούνται είτε για οτιδήποτε, δεν θέλουν να σφυρίξουν εμάς και να μας σφυρίξουν πέναλτι, επειδή όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν πως παίρνουμε πέναλτι!
Αν θέλετε ειδικά για σήμερα, εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι, έχουμε τεράστιο θέμα, που αποδεικνύει την απόλυτη προκατάληψη της διαιτησίας, με τις καθυστερήσεις, που έδωσε. Τα πέντε λεπτά ήταν αστεία! Το λέω για την ΚΕΔ και όλους, είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει.
Ως κερασάκι στην τούρτα, έχουμε τα βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης. Έχουμε ένα άχρηστο υπουργείο αθλητισμού, το οποίο δεν ξέρει τι κάνει. Δεν πάει καθόλου καλά η κατάσταση, δυστυχώς».
sport-fm.gr
H Oμόνοια έχει στο μυαλό της το παιχνίδι τηςΠέμπτης (27/11, 19:45) απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου, για την 5η αγωνιστική της league phase του Κόνφερενς Λιγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/11 @ 18:51
Διαβάστε όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
25/11 @ 18:46
Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας τη σημασία της αναμέτρησης, τη συγκέντρωση που απαιτείται αλλά και το κίνητρο που δίνει η συμμετοχή σε τέτοιες διοργανώσεις.
24/11 @ 12:27
Ο Μανόλο Χιμένεθ στις 5 Σεπτεμβρίου πατούσε το πόδι του στην Θεσσαλονίκη έχοντας συμφωνήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη για να διαδεχτεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη και να οδηγήσει τον Άρη στο υπόλοιπο της χρονιάς. Πλέον όμως λιγότερο από τρεις μήνες μετά, δείχνει να μετράει ήδη αντίστροφα.
23/11 @ 23:49
Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη στην «OPAP Arena», όμως σκόραρε με το… σταγονόμετρο ξανά και χρειάστηκε ένα γκολ του Ζίνι στην επιστροφή του για να πάρει τη νίκη με 1-0. Στο -3 από την κορυφή η Ένωση, συνεχίζεται το κάκιστο σερί του Άρη.
23/11 @ 09:44
Στο γεγονός πως ο Ατρόμητος δέχτηκε πολύ εύκολα το δεύτερο και το τρίτο γκολ από τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Καραϊσκάκης».
23/11 @ 09:07
Η ΑΕΚ τιμά τον Μανόλο Χιμένεθ στην OPAP Arena, με τον Ισπανό να επιστρέφει ως αντίπαλος στον πάγκο του Άρη, σε μια κρίσιμη αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
BEST OF THEMASPORTS