Όσα δήλωσε μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ανόρθωση, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα να έρχεσαι εδώ μετά από μια σπουδαία νίκη στη Λεμεσό. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί το παιχνίδι θα κρινόταν στο γκολ. Μπήκαν πολύ γενναία και μόνο σεβασμό έχω για αυτούς».

Για το κακό ξεκίνημα, αν ευθύνεται η αλλαγή συστήματος της Ανόρθωσης: «Σωστά. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής ο Γκαγιέγο και συνήθως παίζει με τετράδα, σήμερα μας εξέπληξε και δεν είχαμε τον χρόνο να προσαρμοστούμε. Μετά το κακό δεκάλεπτο προσαρμοστήκαμε και βρήκαμε ρυθμό. Γενικά δεν μας απείλησε ιδιαίτερα εκτός από μια κεφαλιά, αν θυμάμαι καλά. Είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες αλλά ίσως είχαμε κακές αποφάσεις. Έχω απόλυτο σεβασμό στους παίκτες μου».

Για την δήλωση του Γκαγιέγο ότι τα παιχνίδια θα κρίνονται στις λεπτομέρειες πλέον: «Είναι 100% σωστή η τοποθέτησή του. Κάποιες ομάδες έχουν στοιχεία που υπερέχουν, όντως περιμένω ότι τα παιχνίδια θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Δεν θυμάμαι να μπαίνουμε στα πλέι-οφ και να είναι τόσο κοντά οι ομάδες. Είναι και θέμα ψυχολογίας, πλέον θα προσεγγίζουμε το κάθε παιχνίδι με τον τρόπο που πρέπει. Αυτά τα παιχνίδια από εδώ και πέρα δεν έχουν να κάνουν ούτε με λεφτά ούτε με μπάτζετ».

Μια νίκη επί της Ανόρθωσης δίνει αμέτρητη χαρά στον κόσμο: «Ο κόσμος έδωσε απίστευτη ενέργεια απόψε από την οποία εμείς αντλήσαμε δύναμη. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτούς γιατί τους ένιωθα από τον πάγκο. Τους θέλουμε στα πλέι-οφ, να μας σπρώχνουν, να μας στηρίζουν».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»-ThemaSports
17/05 @ 19:43

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»

Με ανάρτηση στα social media ο Ραφαήλ Μάμας αποχαιρέτησε την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…-ThemaSports
17/05 @ 19:22

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…

Η ΑΕΚ δεδομένα επιθυμεί την παραμονή του Φράνκο Τόνγκια, στη Λάρνακα.

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA-ThemaSports
17/05 @ 09:55

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA

Διεξάγεται σήμερα στην Μπανγκόκ το ετήσιο Κογκρέσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA.

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!-ThemaSports
16/05 @ 10:35

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!

Ο 43χρονος Ισπανός Χουάν Φεράντο, θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος θα πάρει την σκυτάλη από τον Ραν Μπεν Σιμόν, με στόχο να οδηγήσει τη Λαρνακιώτικη ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν (2024-2025).

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
16/05 @ 09:30

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!

Κορυφαίος Προπονητής της σεζόν στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24» αναδείχθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ran Ben Shimon με ποσοστό 46%. Τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των παικτών έλαβε ο Ricardo Sa Pinto με ποσοστό 17%.

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!-ThemaSports
15/05 @ 22:40

Κορυφαίος προπονητής ο Ραν Μπεν Σιμόν!

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας ψήφισαν τον Ραν Μπεν Σιμόν (ΑΕΚ) ως τον Κορυφαίο Προπονητή της σεζόν με ποσοστό 46%.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ