Η επιστήμη του γαργαλήματος: Γιατί γελάμε και τι συμβαίνει στον εγκέφαλο
Γιατί δεν μπορούμε να γαργαλήσουμε τον εαυτό μας; Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο όταν γελάμε; Η επιστήμη αποκαλύπτει τα μυστικά του γαργαλήματος.




Με αρκετές εκπλήξεις στην αποστολή από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα πάει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (18/2, 20:30).
Παρά το γεγονός ότι έπαιξαν βασικοί στο ματς κόντρα στη Φερεντσβάρος, οι Ανδρέας Ντόη και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έμειναν εκτός, όπως και οι Άμπι, Καμπράλ και Γιουσέφ Ελ Αραμπί.
Επίσης, στη Θεσσαλονίκη δεν θα ταξιδέψουν ακόμη οι τραυματίες Κίνι και Ζέλσον Μαρτίνς.
Αναλυτικά, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Βέζο, Κάρμο, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Μπιανκόν, Ρέτσος, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ναβάρο.
📋 #PAOKOLY: 🔴⚪️ Squad list#Olympiacos #slgr pic.twitter.com/GLbkjmriDk
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) February 17, 2024
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις