Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με το εμφατικό 5-0 της Λας Πάλμας, έπιασε προσωρινά την Μπαρτσελόνα στην 3η θέση και ετοιμάζεται για Ίντερ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πανέτοιμη για το πρώτο ματς με την Ίντερ για τους 16 του Champions League έδειξε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ομάδα του Σιμεόνε διέλυσε με 5-0 τη Λας Πάλμας και επέστρεψε στις νίκες, πιάνοντας προσωρινά την Μπαρτσελόνα στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Οι Μαδριλένοι μπήκαν πολύ δυνατά, παίρνοντας τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα, με τη Λας Πάλμας να μην μπορεί να κάνει και πάρα πολλά. Ο Γιορέντε άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό, με την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε να συνεχίζει να απειλεί και να έχεις τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Ο ίδιος παίκτης ξαναχτύπησε στο 20’ και έγραψε το 2-0, σκορ με το οποίο πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
![]()
Με τον ίδιο ρυθμό ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος του αγώνα, με την
Ατλέτικο να έχει άλλον… πρωταγωνιστή. Ο λόγος για τον
Κορέα, ο οποίος στο 47’ και στο 62’ σκόραρε για να γράψει το 4-0! Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να παίξουν στις αντεπιθέσεις, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα, αφού οι γηπεδούχοι είχαν πάρει φόρα και δεν σταματούσαν.
Κάπως έτσι, ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα λίγο πριν το τέλος όταν ο
Ντεπάι διαμόρφωσε το τελικό
5-0. Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να έρχεται και η
Ατλέτικο να παίρνει μια σπουδαία νίκη (5-0) κόντρα στη
Λας Πάλμας και να σκαρφαλώνει στην
3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga!
Η 26η αγωνιστική:Παρασκευή, 16/2
Βιγιαρεάλ-Χετάφε 1-1
(56' Μορένο-24' Μαξίμοβιτς)
Σάββατο, 17/2
Ατλέτικο-Λας Πάλμας 5-0
(15’, 20’ Γιορέντε, 47’, 62’ Κορέα, 87' Ντεπάι)
Οσασούνα-Κάντιθ 17:15
Θέλτα-Μπαρτσελόνα 19:30
Βαλένθια-Σεβίλλη 22:00
Κυριακή, 18/2
Ράγιο Βαγεκάνο-Ρεάλ Μαδρίτης 15:00
Γρανάδα-Αλμερία 19:30
Μαγιόρκα-Σοσιεδάδ 19:30
Μπέτις-Αλαβές 22:00
Δευτέρα, 19/2
Μπιλμπάο-Τζιρόνα 22:00
Παρασκευή 23/2
Σοσιεδάδ-Βιγιαρεάλ
Σάββατο 24/2
Γρανάδα-Βαλένθια
Μπαρτσελόνα-Χετάφε
Αλαβές-Μαγιόρκα
Κυριακή 25/2
Κάντιθ-Θέλτα
Μπέτις-Αθλέτικ Μπιλμπάο
Λας Πάλμας-Οσασούνα
Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη
Δευτέρα 26/2
Τζιρόνα-Ράγιο Βαγεκάνο
σπορτ-φμ.γρ
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/06 @ 19:11
Η Λίβερπουλ έφτασε σε συμφωνία με την Μπόρνμουθ για την απόκτηση του αριστερού μπακ, Μίλος Κέρκεζ, γεγονός που ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον Κώστα Τσιμίκα.
02/06 @ 17:09
Η Λεβερκούζεν απάντησε αρνητικά και στη δεύτερη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Φλοριάν Βιρτζ με τις απαιτήσεις πλέον να φτάνουν τα 150 εκατομμύρια ευρώ.
02/06 @ 13:54
Για ενδιαφέρον του Τζέιμς ΜακΑτί να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι και να συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνουν λόγο αγγλικά Μέσα! Και όλο αυτό, προκύπτει από την απόφαση του Πεπ Γκουαρδιόλα να μην τον «δηλώσει» στην αποστολή, για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων!
02/06 @ 13:41
Ποδοσφαιριστής της Σαράγιεβο και με τη βούλα είναι από σήμερα (02/06) ο Ραφαήλ Μάμας.
02/06 @ 13:27
Η παραμονή του Άγγελου Ποστέκογλου στον πάγκο της Τότεναμ θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος των «Σπιρουνιών», Ντάνιελ Λέβι, αναζητά ήδη αντικαταστάτη.
02/06 @ 12:45
Έτσι κατάφερε η Αλ Νασρ να αλλάξει γνώμη στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το πρότζεκτ των Σαουδαράβων αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.
BEST OF THEMASPORTS